Milyen kedélyjavítók vannak? Egyébként hízlal?
Jövőhéten el szeretnék menni felíratni, mert borzalmas hangulatingadozásaim vannak, sokszor vagyok "mélyponton" lelkileg és ezekből a "gödrökből" valahogy egyre nehezebb kikászálódnom.
Az orvossal majd megbeszélem gondolom részletesebben ezeket a dolgokat és lehet szeretnék gyógyszert is szedni.
Aki szedett már valami ilyesmit, hízlal?
Mert elég sokat sportolok, nagyjából odafigyelek az egészséges táplálkozásra is, de félek hogy feljönnek ettől pluszkilók..amitől még rosszabb kedvem lenne megint:(
Köszi h valaki ír:)
Voltam már régebben pszichiáternél, csak bejelentkeztem és mehettem is (ingyen volt, sulin keresztül).
Kicsit összejöttek a dolgok, tudom hogy nem olyan vészes azért a helyzet, csak ha lenne ezekhez kedvem, erőm, sokkal könnyebben tudnám venni az akadályokat.
Amúgy iszonyat egyedül vagyok elég sokszor, és aki kevés emberrel elvagyok, azokhoz sem tudok már igazán normálisan viszonyulni, valamiért képtelen vagyok sokszor még mosolyogni is. És akaratlanul is megbántok olyat, akit nem szeretnék és utána jön az önmarcangolás, hogy miért vagyok ilyen.
Ezért is szeretnék gyógyszert, bár amúgy hülyeség lenne szedni, mert mikor régebben voltam dokinál akkor is megbeszéltük, hogy ha nem muszály inkább ne éljek vele, nem is annyira hiszek benne. A libidócsökkenés nem izgat, úgysincs barátom.
Tehát akkor alapjáraton nem hízlal, csak ha mértéktelenül ennék, akkor az is pipa, mert úgysincs étvágyam motsanában.
*mostanában.
helyesírásra figyelünk ám:D
Okés.
De gondolkodtam, asszem nem kell semmi bogyó. dokival majd megbeszélem, ha eljutok.
Tényleg elég sokat sportolok, szóval ha eszek akkor sincs baj.
Szerintem aligha segít a problémádon gyógyszer. De szedd csak, ha ettől nyugodtabban alszol. Egy szelet csoki is jobban hat, tapasztalatom szerint, mint egy SNRI. És az még finom is :)
Ne hidd, hoyg a problémák megoldódnak egy pár bogyótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!