Valamit kéne kezdenem az életemmel. De mit?
Keress valamit, amit szeretnél csinálni. Egyszer élsz, próbáld ki azokat a dolgokat, amik érdekelnek.
Beiratkozhatsz OKJ-s tanfolyamokra, játssz valami hangszeren, rajzolj, hallgass zenét. Olvass. Sportolj, ha nincs háziállatod, akkor szerezz. Nem leszel magányos és elfoglal. Az egyik ismerősöm órákig elvan a pókjaival, tenyészti is őket és azt mondja, hogy jól esik neki foglalkozni velük, nem kényszer és nem unalmas. Lehetsz önkéntes is. Csinálj kiskertet, az is jó elfoglaltság.
Nem minden ember sekélyes, csak azért mert találkoztál olyan emberekkel, még nem jelenti azt, hogy mindenki olyan. Ráadásul aki szerint minden ember sekélyes, az maga is az. De még mennyire..
Ha átvészeled ezt az időszakot, utána jobb lesz minden. Találni fogsz normális embereket is, csak légy nyitott feléjük.
Talán te vagy egy vödör szar, ezért gondolkodsz így.
Babits szebben is tudja mondani:
"Mindenik embernek a lelkében dal van,
És a saját lelkét hallja minden dalban
És akinek szép a lelkében az ének,
Az hallja a mások énekét is szépnek"
Amúgy engem az motivál, hogy zenész akarok lenni. És addig nem adom fel, amíg nem leszek profi dobos vagy gitáros. :)
Utána utazni akarok, vonattal pár helyre. Szeretnék megtanulni programozni. És elvégezni néhány OKJ-s tanfolyamot azok közül, amik érdekelnek. És megtanulni isteni csokissütit sütni. :D
Jó úton vagyok a megvalósítás felé. Ezeket végig fogom vinni, akármi is lesz ezután. Nem akarom, hogy később megbánjam azt, hogy nem tettem meg. :)
Amúgy a küzdősport is jó választás lehet, hogy ne unatkozz.
Hány éves vagy?
17:43
Akkor adj értelmet az életednek, pl. menj el dolgozni és a fizetésed felét minden hónapban utald át nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!