Pánikbeteg a párom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mikor megismerkedtünk és összejöttünk is beteg volt.Tisztában voltam vele,de elfogadtam és megpróbáltam mindenben segíteni neki.Viszont lassan 7 hónap után,nem látok vmi nagy fejlődést.És borzalmasan kényelmes így az élete,mindenki megcsinál helyette mindent,neki igazából semmi dolga.Kezd olyan érzésem lenni,mintha a betegsége mögé akarna bújni,azért hogy tovább tudjon élni ebben a kényelmes helyzetben.Van realitás alapja a dolognak szerintetek,vagy csak én kezdek megbolondulni?:)2012. febr. 27. 18:01
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az összes választ.Kedves utolsó válaszoló,nagyon jó kérdés :) Azt hiszem,hogy sok mindent át kell gondolnom és persze megpróbálok ismét beszélni vele,hogy ez így nem fog tovább működni.
Amúgy vki tudna esetleg tényleg JÓ szakembert ajánlani?
Akinél legutóbb volt,állítólag nagyon jó és hónapos várólistái vannak.Viszont az ország másik felén van a rendelője,így a terápia (Nála) sztem nem lenne kivitelezhető.Nem lehet,hogy ezért nem ajánlotta?
Amúgy dr. Gőgh Editnél volt,ha vkinek mondd vmit a neve.Jász-Nagykun-Szolnok megye, Kunszentmárton.(Mi borsodiak vagyunk)
2012. febr. 28. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!