Mi bajom lehet? Sokszor nem szeretek élni.
Mindig úgy éreztem, hogy a bátyámat jobban szeretik. Ő tervezett gyerek volt én nem.
Általános iskolában még jól éreztem magam, bekerültem a gimibe és eltűnt az önbizalmam. Később kezdett visszaépülni, de ma sem az igazi.
Nehezen barátkozom, nem könnyű szóba állnom idegenekkel. Kerülöm a konfliktusokat még akkor is ha hátrányba kerülök emiatt.
Gyűlölöm a tömeget.
A testemet is utálom, folyton a fogyókúrán jár az eszem pedig 54 kiló vagyok csak.
Sokszor van olyan gondolatom, hogy jó lenne meghalni, de megtenni nem tudnám, nem is jutok a közelébe csak gondolat szintjén.
Depressziós vagyok?
Nem vagy depressziós,csak unalmadban nyafogsz.
Már nagy lány vagy,le kéne foglalnod magad dolgokkal.
Már régen nem azért kéne nyafogni,hogy tervezett vagy nem tervezett gyerek voltál.Teljesen mindegy már! A lényeg,hogy kaptál egy életet amit neked kell úgy kitölteni,hogy jó is legyen.
Nem sírni kell,hanem meg kell változni.A mosolygós,magabiztos emberek vonzzák a többieket,és máris lesznek barátok,események.
Tessék olvasni,menni túrázni,barátkozni.Tessék egy kutyát tartani,és általa megismerkedni más kutyásokkal.Tessék nem a súlyoddal foglalkozni,hanem menni sportolni.Pl: úszni,futni,vagy ezerféle edzések vannak ahová el lehet menni.Nem otthon a gép előtt hisztizni,hogy milyen pocsék az életem..Kint van a világ,ki kell menni,és meg kell találni azt ami érdekel,és boldoggá tehet minket.
De ha te depressziós akarsz enni,ha csak sírni akarsz a múlton,és a sivár életeden,azt is megteheted..De akkor ne is várj csodát..
"Sokszor nem szeretek élni."
Akárcsak az emberek 100,0%-a.
"bekerültem a gimibe és eltűnt az önbizalmam. Később kezdett visszaépülni, de ma sem az igazi."
Ilyen a kamaszkor. Nehéz időszak.
"Kerülöm a konfliktusokat még akkor is ha hátrányba kerülök emiatt."
Akkor már tudod is, hogy erre kell gyúrnod. Nagyobb baj lenne, ha nem tudnád.
"A testemet is utálom, folyton a fogyókúrán jár az eszem pedig 54 kiló vagyok csak."
Mivel ésszel belátható, hogy 54 kg nem sok, ezért erről szokj le.
"Depressziós vagyok?"
Nem. És ne is próbáld bemesélni magadnak, mert egyáltalán nem menő, izgi vagy trendi dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!