Hogyan fejleszthetném még jobb szintre a memóriám?
Köszönöm! A matekot is imádom! :D
Köszi a tanácsokat, hasznos ötleteket adtál! :)
Szia! Még nem foglalkoztam vele. De a sima kirakásnál van, hogy hosszú lépéseken keresztül nem nézem, mert emlékszem, hogy hogy volt és tudom, hogy lesz. :D
Hol tudnám megtanulni?
Sajnos azt már nem találom ahonnan én tanultam, pedig ott nagyon jól le volt írva. Most ilyen videokat találtam hozzá.
És ott alatta van a többi része is. 3 részes. Remélem tetszik :)
Köszönöm szépen!
Neked könnyen ment megtanulni?
pár tipp:
-mondjuk úgy könnyebben megjegyezhetsz valamit,hogy mondjuk fel veszed hangrögzítőre aztán folyamatosan vissza hallgatod.És ha éppen mást csinálsz pl.:szendvicset eszel akkor nem koncetrálsz 100%-osan akkor az tudatallat is elraktározódik
-vagy példál ha szereted a zenét akkor hallgass zenét tanulás közben és ha visszaemlékezel,hogy milyen zenét hallgattál akkor eszedbe jut majd a tanult anyag
-olvasd el az anyagot és írd fel színes lapra/öntapadós cetlire a kulcs szavakat és a szavakról eszedbe jut minden és akkor már a többire is emlékezel
-azért mondtam hogy színes lapra írd mert a színekkel jobban megjegyzed
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!