Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Már az öngyilkosságon gondolko...

Már az öngyilkosságon gondolkodok van kiút mit tegyek?

Figyelt kérdés
Legnagyobb gond a szüleim nem bírják elviselni ha boldog vagyok napi 24 órában felügyelnek mindenkit elzavarnak eltiltanak tőlem... Még ha a barátaimtól egy apró ajándékot kapok azt is emgsemmisítek pokol az életem mindenki előtt lenéznek és letagadják h a lányuk vagyok már több éve depressziós vagyok de már úgy érzem hogy ennek véget kell vetni....
2012. febr. 3. 15:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Háziorvoshoz el tudsz menni? Neki elmesélnéd a problémákat, ő adna beutalót és akkor el tudnál menni szakemberhez, aki tanácsot adna. Tudom hogy nehéz, de nekem is sikerült meglépnem, annak ellenére hogy nagyon-nagyon introvertált személyiség vagyok. Szüleidnek meg egyáltalán nem kéne róla tudnia. Én is úgy intézkedtem hogy nem tudtak róla, csak később számoltam be erről.

Ha máshogy nem megy, akkor iskola időben menj el hozzá. Gondolom egész nap nem tudnak követni...

2012. febr. 4. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!