Pszichológusról tapasztalatok?
Még soha ne voltam, de már nem bírom, annyi a gond, muszáj elmennem. Tudja valaki, hogy ez kb hogy zajlik?
19/L
Utolsó! Köszönöm a segítséged, legalább tudom, hogy velem egykorúval is megesik az ilyen. Barátomon kívül, senki még észre se vette, hogy valami nem stimmel velem. :/
Amint tudok, egyeztetek a pszichológussal, sürgősen kell a segítsége, csak eddig nem mertem elmenni. De most megerősítettek abban, hogy igenis van értelme.
SZTK rendelésnem kerül pénzbe...mert írta valaki, hogy ennyi pénzért...
Szerintem nincs veszteni valód, ha megpróbálod! Én egy idő után úgy megszerettem ezeket a beszélgetéseket, hogy rossz érzés volt az utolsóról eljönni, de a pszichológus tudta mikor vagyok már jól és nem javasolt több alkalmat, de ha úgy adódna visszamehetnék. És a mindennapokban is érzem, hogy jót tett. Amikor valami krízisbe kerülök azóta, néha bevillan, mintha ott ülnék és elmondanám neki a problémát. Ez szokott segíteni, beépítettem magamnak.
Egy korábbi válaszoló 23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!