Pszichológusról tapasztalatok?
Még soha ne voltam, de már nem bírom, annyi a gond, muszáj elmennem. Tudja valaki, hogy ez kb hogy zajlik?
19/L
Én, a leg jobban. Leülsz, meg kérdezik mi a gondod. Majd , mondjad. S végül azon veszed észre magad, hogy azt mondják , le telt. Majd megint mész és folytatod a mondókád. Ezt úgy képzeld el. Bánt téged valami, de szabadulni akarsz tőle. Leg egyszerűbb módja, hogy kiírod, de a leg jobb ha ki mondod. Egy olyan személynek, aki tudja mikor, mit kérdezzen. Végül is, a pszichológus nem tud ha nem te raksz rendet az érzéseidben. Azzal, hogy hagyja, hogy ki mond. Szóval , nem tudom mennyire ismered a kémiát. Ha tudod mi az, hogy katalizátor.
Olyan anyag , amely a folyamat le játszódásában részt vesz, amely vagy át alakul ,vagy részben, de a folyamat végén meg kapod eredeti állapotában. Nos, a pszichológus is így működik. Beszélsz, beszélsz, szembesít önmagaddal, majd magadra találsz. Ehhez akarat, és be látás és ki tartás kell. Én két évig jártam heti 2-szer. Nem gyogyó, ön ismeret. Hát hajrá.
feltétlenül érdemes segítséget kérni; tökéletesen leírta az előttem író, hogy ez miképp zajlik és mi a lényege.
egy jó szakember tényleg sokat tud segíteni - nekem sikerült ;)
Az első tényleg jól leírta! Nekem is segített! Érdemes elmenni és őszintének lenni!
23N
Egy jó tanács: ha rossz orvoshoz kerülsz ne add fel keress másikat. Nekem a 3. orvos volt az akinek a segítségével összetudtam rakni az életem. Az első rossz tapasztalat volt, utána sokáig nem akartam máshoz menni. Szóval ne keseredj el, ha úgy érzed ez a doki nem tud segíteni, hanem keress másikat.
Egyébként első alkalommal nem történik más, csak megbeszélitek mi a probléma ami miatt odamentél és felvázolja mit fogtok csinálni a közeljövőben, esetleg életviteli tanácsokat ad. (nekem pl. már első alkalommal javasolták a napi szintű sportot)
Minden köszönöm az eddigi segítségét. :) Eddig elképzelésem se volt, hogy mégis hogyan is zajlik egy ilyen.
És nem éreztétek magatokat úgy, hogy - basszus most komolyan bízzak meg egy idegenben, meséljem el neki az életem? Hamar feltudtatok oldódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!