A szorongás, depresszió, stressz elleni gyógyszerek szedésével a testi tünetek is eltünnek?
Figyelt kérdés
Például a gyomorégés, hátfájás, bélproblémák és sok apróbb de kellemetlen tünet. Ha igen mik azok a bogyók?2012. jan. 25. 01:48
1/5 anonim válasza:
Ha a szóban forgó tüneteket a depresszió okozza, akkor el fog tűnni.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen szereket szedsz. Vannak gyógyszerek, amelyek miatt testsúly növekedés is előfordul. Annyi gyógynövény létezik ma már, próbáld ki. Inkább ezekhez fordulj, és szakemberhez, mondjuk gyógynövényeshez, mint dilibogyókhoz.
3/5 anonim válasza:
Azok a bogyók, amik a szorongás, pánik, depresszióra hatnak, gyógyszerek. És szakorvos írhatja fel őket, szükség esetén. És azt is ő mondja meg, hogy ha nem kell neked gyógyszert, akkor milyen természetes szert használhatsz. Tehát ne füves emberhez, meg jóshoz menjél, hanem szakorvoshoz. Őhozzá meg a házi dokin keresztül vezet az út.
4/5 anonim válasza:
Igen megszünhetnek a gyomor és bélproblémák. A hátfájás ellen viszont neked kell tenni. Minden nap gerinctornát végezz. Ez önmagában pozitív hatással van a depresszióra is. Husz perc aktív torna felér egy antidepresszáns hatásával. A gerinctornától jó esetben a bélproblémáid is megszünhetnek.
5/5 homo ludensz válasza:
A test és a lélek egy harmonikus egység,ha ez a harmónia megbillen akkor a lélek baja megnyilvánulhat tesi tünetekben és ez fordítva is igaz. Egy testi betegségtünet lelkileg is megvisel. Azt tartom hogy a testi tünet sokszor azért jön mert nem vettük figyelembe a lélek többszöri jelzéseit. Ezt azok után mondom hogy én magam is depresszióssá lettem és gyógyszert szedek de azt is tudom hogy csak a tüneteket enyhíti a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!