Amikor a száj nagyobb?
Figyelt kérdés
Gondolok itt valami komplexusra, nem tudom, de nagyapám volt eléggé ilyen, aki brutális szóhasználattal, mogorva kifejezésekkel élt, olyan durván nyilvánult meg. Aztán a fia, aki az apám, öngyilkos lett. És én sem vagyok piti. Tehát kiindulva abból, hogy nagyapának kemény gyerekkora volt, és ilyen magatartást tett, hogyan szállhatnék ki, lehetek más mint apám és nagyapa?2012. jan. 23. 21:03
1/3 anonim válasza:
Legyen önuralmad és akarj jobb lenni mint ők.
2/3 A kérdező kommentje:
De nálam is van valami komplexus.
2012. jan. 23. 21:15
3/3 anonim válasza:
A nagypapi káromkodásai nem kergethették öngyilkosságba az apukádat. Neked milyen bajod van? Iszol, dohányzol, lóversenyezel? Narkózol, szipózol?
Mert ha csak rendesen tanulsz, vagy dolgozol minden nap, nem sújt az átok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!