Létezik olyan száj nagyobbítás, ami nem csinál nagy kacsa szájat, hanem csak egy picit lesz tőle nagyobb?
Akkor jó! :) Mert, ha szájplasztika kerül szóba mindenkinek az a nagy túl plasztikázott száj jut eszébe.
Nekem sajnos elég pici szám van és tényleg csak egy kicsit szeretnék nagyobbat, hogy esztétikusabb legyen.
A dokitol is fugg, hogy hova adja be az injekciot. Azert leszz soknak kacsaszajuk, mert a szaj konturjara lett rakva a szer. Sokkal szep ha csak a husos reszben van rakva. A konturba csak akkor kell, ha nagyon egyetlenek, vagy ki kell tomni a rancokat.
Ennekem Aquamiddem van, ot es fel eve. !cl $1000 de de majdnem hogy orokos. Eloszor egy Restalyne-t probaltam dokival, lattam hogy tudja munkajat igy meg mertem probalni az Aquamid-et. Nem tudom M.O. hasznaljak e.
Masik megoldas. Egyszeru etkezo glycerinnel kend szadat. Reggel, es mondjuk ugy delutan. Latni fogod a differnciat, azoknak jo, akkik nem akarnak tul nagy duzzadast. Jo szarazabb borre, meg kisebb rancokra is. Olcso, nem mergezo.
nekem majdnem 4 évig tartott,70 ezer ft volt.most ment ki belöle,2006ban voltam nála.
dr Krasznai Zsolt.
Bocsi, nem tudok hasznos válasszal szolgálni. :S
Csak meg szeretném kérdezni egyik Válaszolót, hogy az a glycerin mi is? :D És mennyi ideig hat? Szóval az ajkak mennyi ideig lesznek duzzadtak? :)
Köszönöm a választ és mégegyszer ne haragudj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!