Tudsz olyan lelkisegély oldalt, ahol el lehet mondani chaten is a problémánkat?
Figyelt kérdés
Keresgéltem, mert állítólag vannak ilyen oldalak, de a fele nem működött, másik fele meg telefonos volt, de nekem most nem megy, hogy szóban elmondjam a gondjaimat, mert annyira kivagyok...
Ha tudsz segíteni, megköszönöm!
2012. jan. 15. 23:05
1/9 anonim válasza:
Ilyet nem tudok,pedig nekem se ártana...De ha gondolod írhatsz privit,hátha tudnék segíteni,legalább azzal hogy kiírnád magadból... :)
2/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm szépen, kedves Tőled! Ahogy olvasom, Neked sem ártana, szóval akkor kölcsönösen segíthetünk, én is meghallgatlak szívesen, ha gondolod! Mindjárt írok.
2012. jan. 15. 23:30
3/9 anonim válasza:
Szia, ide is küldheted a gondjaidat, szívesen meghallgatlak. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Milyen kedvesek vagytok...!
Köszönöm!
2012. jan. 16. 00:00
5/9 anonim válasza:
Nekem is irhatsz,meghallgatlak szivesen :)
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is!
08:39-es válaszadó: Írtam és köszönöm!
12:30-as válaszadó: Köszönöm!
2012. jan. 16. 13:23
8/9 anonim válasza:
itt tudsz csetelni szakemberekkel lelki problémákról, 25 év felettieknek van minden nap
9/9 A kérdező kommentje:
Neked is köszi, Csodaturmix! XD
2012. jan. 17. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!