Miért nem teszem azt, amiről tudom, hogy helyes lenne?
Figyelt kérdés
Például tudom, hogy ha elkésel reggel kirúghatnak, mégis elkések. Tudom, hogy ha halogatok egy adott dolgot, csak rosszabb lesz, mégse teszem meg. Ha nem hívok fel valakit bajom lesz belőle, mégse hívom fel, inkább később, vagy soha.
Olyan mintha a tudatom, és az akaratom két külön életet élne. Az egyik tudja, mi a rossz, a másik nem tesz ellene semmit. Úgy érzem szép lassan romba döntöm az életem emiatt, mégse teszek semmit.
2012. jan. 15. 21:32
1/3 anonim válasza:
Ha fiatalkorú vagy, akkor kinövöd majd, ha lesz felelősségtudatod. Amikor komoly anyagi hátrányod származik majd belőle.
2/3 A kérdező kommentje:
27/F Úgy érzem nem vagyok ehhez már fiatal.
2012. jan. 15. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!