Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lenne helyes csinálni? Működhetne vagy folytatódhatna a dolog, ha én teszem meg az első lépést?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, akivel már elég régóta szimpazizálunk, de még semmi komoly nem történt. volt sok eset, h összefutottunk, a véletleneknek köszönhetően. és ezek után elkezdett köszönni, majd egy balszerencsés pillanatomban, pont mellette telefonáltam, és hangosan mondtam a telóba, h sziaaaaa, és azt hitte szegény, h neki mondom és nagyon csalódott fejet vágott...:( utána már nem is nagyon köszönt, de mindig bámul meg szemezünk. noss szerintetek újra működhetne vagy folytatódhatna a dolog, ha én teszem meg az első lépést, és megint köszönök neki? vagy ezt már hagyjam? érdemes még küzdeni?2009. máj. 26. 18:15
1/4 anonim válasza:
Olyan kis aranyos kiscsaj lehetsz. Tudom, hogy a pasiknak kéne lépni, de ha akarsz valamit a sráctól, akkor menjél oda hozzá beszélgetni. Sziamizumivanveled, és csak beszéltek és beszéltek.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok:
Amúgy meg nem csak a pasi jöhet oda a lányhoz beszélgetni...mindenféle kezdeményezési szabályok tanulmányozása és elemzése nélkül mint egy ismerős menj oda hozzá beszélgetni. Ezt azt jelenti, hogy érdekled. Érezni fogja és jól fog neki esni.
3/4 anonim válasza:
bárcsak még én is ott tartanék,hogy ez legyen a legnagyobb problémám :) egyszerűen beszélgess vele és kész...köszöngetésből még nem lesz semmi...és abból sincs semmi, ha te kezdeményezel...én szó szerint nyomultam a páromra, amíg össze nem jöttünk, ő magától nem mert volna csinálni semmit sem :) (20/L)
4/4 anonim válasza:
Rám is rámférne már egy nyomulós csaj. Merre teremtek ti jányok? :D
[néha lusta] xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!