Annyira utálom a külsőmet. Az öngyilkosság gondolata kerülget. Mit tegyek?
Hát éppen saját magadtól vagy egyedi.
Ha látod a szüleid vonását magadon,hát láthatod,hogy ők is megtalálták egymást,a szerelem nem a szépségtől keletkezik,hanem csak úgy.
Hidd el, a belső tulajdonságok fontosabbak,és valakinek pont így tetszel meg külsőre is,belsőre is,ahogy vagy.
Nekem pl.nagy dudaorrom van,lány vagyok,utáltam az orrom,műtétre gyűjtöttem volna,mikor apukám meghalt-és neki volt ilyen orra.Azóta imádom az orrom,ha tükörbe nézek,apukám jut mindig eszembe.
Ez komoly.És problémám sosem volt a magánéletben,aki szeret,így szeret.Én mindigis a különlegesebb,nem átlagos fiúkat szerettem,sokkal szexibb egy izgalmasabb arc!
Sportolj, hogy szép tested legyen, vágass valami jó frizurát (vagy növeszd meg... kérd ki egy szakértő véleményét, hogy mi áll jól Neked), tedd rendbe a bőröd.... Mi a baj vele? Túl fehér? Túl érzékeny? Túl pattanásos/ zsíros? Mindenre van megoldás!
Újítsd fel a ruhatárad, öltözz változatosan, szép színekbe, jó fazonú ruhákba.
Tehát: jó frizura + karbantartott bőr + sportos test==> NEM LEHETSZ csúnya, mert így már szinte lehetetlen...:)
Ami pedig a legfontosabb, hogy ne legyél szomorú, ne legyen ilyen elborult a világképed, mert az meglátszik az arckifejezéseden, és ez még csúnyábbá tudja tenni az embert mint a nem szép arcvonások.
NEVESS, járkálj barátokkal ide-oda, csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz, és aludj sokat, hogy kipihent legyél...:)
Remélem segítettem, ha gondolod dobhatsz egy msn címet, és dumálhatunk ha gondolod... adhatok még tanácsokat :)
Puszi, és fel a fejjel!;)
17/L
Egyelőre szeretnék anonim maradni. Még alszok egyet, és holnap lehet írok privit.
A belsőmre nagyon büszke vagyok. Azonban amíg nem tudom illetve nem látom szépnek magam kívülről, addig soha sem leszek kiegyensúlyozott. Ezért szeretnék meghalni.
Jah, ha megvan a ruhatárad, akkor jó :)
Bocsi, csak miközben írtad a kommentet, én még a válaszom írtam:)
Kérlek, ne tedd meg! Ez a legrosszabb dolog, amit tehetsz! Sokan vagyunk itt, akik tudnánk Neked segíteni...
Szerintem a problémád olyan, amin lehet segíteni, tehát a legnagyobb butaság lenne ezért meghalnod... NE TEDD!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!