Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szedjem tovább a Sedatif PC-t...

Szedjem tovább a Sedatif PC-t vagy ne?

Figyelt kérdés
4 napja kezdtem el szedni, ahogy a tájékoztatóra van írva reggel, délben, közvetlen lefekvéskor 2 szem. Szorongok és alvás zavaraim vannak , ,ezért kezdtem el szedni, de már a második naptól kezdve nagyon szédülök napközben meg szinte állandóan ájulás érzetem van , főleg ha menni kell valahová. Estére (18-19h) meg ragad le a szemem, nem bírom nyitva tartani. Azért is kezdtem le szedni , h beállítsam az alvásom. Elalvás 22h , kelés 7h. Olvastam , hogy az elején erősíti a tüneteket. Ezek a tünetek el fognak múlni vagy inkább hagyjam abba a szedését? A válaszokat előre is köszönöm!

2012. jan. 12. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én szedtem, nekem semmit nem ért, viszont én is rosszul voltam Tőle. Ha 1-2 hét múlva is rosszul leszel, hagyjad abba, de konzultálj az orvosoddal!
2012. jan. 12. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Nos én is szedtem ezt a gyógykészítményt de nálam nem volt mellékhatása sem hatása sem.Szóval szedtem egy darabig,de semmire nem volt jó.Ettől vannak jobbak is.De nem gondolnám,hogy ettől szédülsz,sokkal inkább a mentális betegséged egy újabb tünete.Gondolom azért te is belátod hogy minimum valami szorongásos betegséged van,amit lehet kezelni.Vannak nagyon jó teák én most speciel egy gyógynövény készítményt szedek,amit már akkor használtak amikor még nem is éltem :) szóval nekem bevált.A neve:dr.Kleinschrod's Nervenpflege.Kifejezetten álmatlanság és ideges állapotok megszüntetésére való.Kizárólag gyógynövények vannak benne,szóval nincs mellékhatása,de annál jobban hat.Próbáld ki ha gondolod.
2012. jan. 12. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen , erősen szorongok. Idegesnek nem mondanám magam. Nagyon nyugodt jellemnek mondanám magam. Inkább elkeseredett vagyok. Azért kezdtem el szedni , a szorongás és alvászavar miatt. Csak ez az erős szédülés és ájulásérzet zavar. Remélem csak mellékhatás és hamarosan elmúlik.
2012. jan. 12. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!