Nem vagyok egyszerű eset, tudom. De mégis hol lehet találni kicsit zizi, de ép elméjű barátokat neten? Oldalakat tudtok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 19:31
11/12 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, lány, a húszas éveim közepe fele, de abszolút nem vagyok se felnőtt, se gyerek, se semmi. Írjatok nekem is, ha van kedvetek, nagyon nehéz olyat találni, akivel őszintén működne és amúgy sem vagyok egyszerű eset, viszont cserébe szó szerint mindent el tudok fogadni.
12/12 anonim válasza:
Az utolsó tök jól cáfolta magát egy mondaton belül! :) Akkor most milyen is vagy?
Szerintem én nem vagyok zizi. Mindenki más zizi, ezért látnak zizinek. De ebbe már én is lassan belezizzenek. Zizzenjünk együtt. Látod, az elmém is ép. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!