Hogyan tudnék barátokat szerezni?
Figyelt kérdés
Elég zárkózott típusú ember vagyok aki nehezen barátkozik. De ezen folyamatosan próbálok tenni, mindig próbálok bekapcsolódni a beszélgetésekbe. Az a baj akivel tényleg úgy érzem hogy barátok lehetünk arról kiderül hogy csak valamilyen érdekből keresi a társaságom és utána meg egyszerűen eldob, és akkor megint rájövök hogy teljesen egyedül vagyok. Nem tudom mit kéne máshogy csinálnom. Annyiszor próbáltam már nyítni mások felé és semmi eredmyényt nem hozott, hogy ilyenkor mindig felteszem magamban a kérdést miért fáradozzak ha másokat abszolút nem érdekel hogy mi van velem.2011. jún. 1. 16:59
1/6 anonim válasza:
Szerintem legyél érdekesebb típus.. Kérdezzd meg hogy mit szeretsz csinálni.. És te is mondd azt hogy te is azt nagyon szereted.. És akkor tudtok egy hobyt eggyütt csinálni.. De csak akkor ha téged is érdekel az a téma
2/6 anonim válasza:
szia ez nemcsak veled van igy:( énis elég zárkozott vagyok és engemis a "barátaim 99% a kihasznál mindig csak akkor hivnak ha kell valami lehet azis a baj hogy tul kedves vagyok hozájuk ha nekik kell valami én mindig megprobálok nekik segiteni ahogy csak tudok de ha én 1x kérek valamit akkor meg leráznak:s
3/6 anonim válasza:
Üdv a klubban. Én is mindig pozitívan próbáltam az emberekhez állni, sajnos folyamatosan kihasználták a segítő jobbomat. Én már nem is próbálok nyitni mások felé, megtanultam egyedül is boldogulni az életben.
4/6 anonim válasza:
Te is érdekből keresed mások társaságát. Hogy ne légy egyedül, gondolom. Ha jól elvagy magadban is, van saját életed, egy érdekes személyiséged, akkor sztem előbb utóbb találsz embereket, akik hasonlóak és nem csak érdekkapcsolatokra van szükségük.
5/6 homo ludensz válasza:
Minden kapcsolatot az tart életben és addig ahány ponton kapcsolódnak egymáshoz. Eleve nem keresem a pld. a horgászok társaságát mert engem az ezotéria érdekel. Nem becsülöm le őket de azért nem vigyorgok ott esetlenül hogy a köreikbe lehessek.Az ezotériáról órákig el tudok beszélgetni vagy okosabbakat meghallgatni mert az érdekel.Ez persze csak egy példa,mert a lényeg az hogy minél több közös ponton találkozzanak az érdeklődésük a barátoknak,társaknak akik egymás társaságát felüdülésnek és nem tehernek élik meg.
6/6 anonim válasza:
írj rám ha gondolod. valami beszámolót vagy ilyesmit írhatnál h hogy alakultak a dolgok. énis eléggé hasonló cipőben járok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!