Hogyan tudnék megküzdeni ezekkel? Mit tegyek, hogy megtaláljam önmagam? Jelenleg nem tudok eljárni sehova, mert munka-és pénz nélküli vagyok.
Figyelt kérdés
Nagyon boldogtalan vagyok, mert semmi nem úgy alakul, ahogyan én szeretném, pedig megteszek mindent érte. Fiatal lány vagyok, de már most megkaptam az élet feketelevesét.A gyerekkorom szörnyű volt, alkoholista szülökkel. Most 24 évesen összeköltöztem a párommal, aki alig figyel rám, anyósék tönkreteszik a mindennapjainkat. Nincsen munkám, önhibámon kívül, barátaim mind elköltöztek a közelemből, és szeretnék főiskolára menni, de nincsen pénzem a tandíjra... Az életem egy nagy kalap sz.r, de szeretnék rajta változtatni. Depresszióban is szenvedek ezek miatt, de még nem voltam orvosnál.2009. máj. 24. 18:08
11/12 anonim válasza:
Jó lenne,ha tényleg arra használnátok.
12/12 anonim válasza:
Bocs, de igaza van a válaszolónak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!