Hogy kerülhetek elmegyógyintézetbe?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 20:41
21/30 A kérdező kommentje:
ja,az utolsó előtti pedig nem
2012. febr. 14. 21:09
23/30 A kérdező kommentje:
nem úgy van
2012. febr. 15. 20:26
24/30 anonim válasza:
Az a baj, hogy az elmegyogyintezet nem oldja meg a problemat
hidd el nekem
a problemak nem oldodnak meg maguktol
es ha bemesz, gyogyszereket kapsz majd, amik rosszabbak mint a drog. es lehet teljesen megvaltoztatja a szemelyisegedet. ures tekintet es semmire nem reagalsz ugy mint ahogy eddig
arrol nem beszelve hogy nemely antidepresszans tabletta mellekhatasa az ongyilkossagra valo hajlam novekedese
25/30 Doruss válasza:
Azért leírhatnál többet is... mi a baj, mi az, ami miatt oda akarsz kerülni? Mi van a szüleiddel? Nincs senki, akivel ezt megbeszélhetnéd? Elmegyógyintézetbe nem lehet csak úgy besétálni. Szerintem menj el az iskolapszichológushoz.
26/30 A kérdező kommentje:
A szüleim...nem hiszem h megértenék. suliba nincs pszicológus:S
2012. febr. 26. 20:46
27/30 anonim válasza:
...vagy csak nem tudsz róla. Minden suliban szokott lenni. Érdeklődni kell.
28/30 A kérdező kommentje:
nincs.
2012. febr. 27. 19:29
29/30 anonim válasza:
Tündérhegy. Keress rá erre. Ingyenes, OEP alapon, de nehéz bekerülni. Rendes terápia folyik, elkötelezettnek kell lenned a gyógyulásod érdekében, komolyan kell venned a foglalkozásokat. Ilyen "elfekvő" elmegyógyintézetek nem nagyon vannak, csak magán vagy egyházi "gondozó otthonok". De ezek csak felnőtteknek, vagy ha a szülő küldi a gyereket. De oda csak tényleg a szellemi fogyatékos emberek mehetnek, mert nagy a leterheltség. Szerintem te nem vagy az.
30/30 anonim válasza:
Tényleg nézd meg a Tündérhegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!