Télen is minden egyes testrészeteket megmossátok? Mert én nem!
Vegyél egy hősugárzót a fürdőbe, és csak fürdés alatt kapcsold be. :)
Ha nagyon fázol, akkor egy nagy műanyag tálba vigyél be meleg vizet a szobába, és legalább töröld át magad egy vizes kéztörlővel, majd dezodorozz.
Amúgy a férfiakon nagyon érezni a testszagot... a nők szaglása élesebb. Szóval ne égesd magad.
Mi az, hogy télen nem izzadsz? :O
Jobb, ha felvilágosulsz, mindenki izzad télen és nyáron, legfeljebb nem annyira, mintha 40 fok lenne, de akkor is izzadsz, ha nem erőlteted meg fizikailag.
Lehet kapni műanyag függönyt, olyat kell körbe lógatni.
A meleg víz amit magadra engedsz 2 perc alatt befűti azt a kis területet és abban a "kabinban" meg is tudsz törölközni.
Annyira azért nem gáz a dolog, mint itt előadtátok páran.
Van amikor elég csak deréktól lefelé fürdeni. Én ezt alvázmosásnak nevezem.
Én sem.
Én arc, nyak, hát felső része, nemi szervek, fenék, és talp. Teljes hátat kétnaponta lesikálom. Ha edzek, akkor természetesen gyakrabban.
A kéz és láb teljes hosszát teljesen felesleges. Bőrgyógyász is azt mondta, hogy teljesen helyes, mert felesleges szárításnak lenne kitéve a bőr + az allergizáló tusfürdőkkel sem érintkezik legalább minden nap.
Gyereknél ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!