Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Télen is minden egyes testrész...

Télen is minden egyes testrészeteket megmossátok? Mert én nem!

Figyelt kérdés
mert én úgy zuhanyzom , hogy csak az alsó testrészemet mosom meg , a felsörészemet nem !! Tehát a hátamat hasamat nyakamat nem !!
2012. jan. 4. 20:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na most már végképp nem értelek. Én is laktam olyan lakásban, ahol meg lehetett fagyni a fürdőben, 12-15 fok volt. Ebből kifolyólag viszont pont hogy nagyon élveztem, amikor jó forró vízzel letusoltam.
2012. jan. 4. 21:27
 12/19 anonim ***** válasza:

Vegyél egy hősugárzót a fürdőbe, és csak fürdés alatt kapcsold be. :)

Ha nagyon fázol, akkor egy nagy műanyag tálba vigyél be meleg vizet a szobába, és legalább töröld át magad egy vizes kéztörlővel, majd dezodorozz.

Amúgy a férfiakon nagyon érezni a testszagot... a nők szaglása élesebb. Szóval ne égesd magad.

2012. jan. 4. 22:32
 13/19 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy télen nem izzadsz? :O

Jobb, ha felvilágosulsz, mindenki izzad télen és nyáron, legfeljebb nem annyira, mintha 40 fok lenne, de akkor is izzadsz, ha nem erőlteted meg fizikailag.

2012. jan. 4. 23:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Lehet kapni műanyag függönyt, olyat kell körbe lógatni.

A meleg víz amit magadra engedsz 2 perc alatt befűti azt a kis területet és abban a "kabinban" meg is tudsz törölközni.

2012. jan. 4. 23:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát ez rohadt igénytelen dolog szerintem.
2012. jan. 5. 03:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha reggel megyek és sietek,vagy hideg van a fürdő szobában,akkor én is így szoktam,csak a hónaljamat is megmosom.és nem szoktam büdös lenni.
2012. jan. 5. 19:19
 17/19 anonim ***** válasza:

01-04 21:18

:DDDDDDDDDDDD

2012. jan. 20. 03:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Annyira azért nem gáz a dolog, mint itt előadtátok páran.

Van amikor elég csak deréktól lefelé fürdeni. Én ezt alvázmosásnak nevezem.

2012. febr. 15. 23:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Én sem.

Én arc, nyak, hát felső része, nemi szervek, fenék, és talp. Teljes hátat kétnaponta lesikálom. Ha edzek, akkor természetesen gyakrabban.

A kéz és láb teljes hosszát teljesen felesleges. Bőrgyógyász is azt mondta, hogy teljesen helyes, mert felesleges szárításnak lenne kitéve a bőr + az allergizáló tusfürdőkkel sem érintkezik legalább minden nap.

Gyereknél ugyanígy.

2013. okt. 19. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!