Ha minden nap iszom egy kicsit, attól lehet bajom?
És 20 évesen nem tudsz magaddal mit kezdeni??? Én tizenöttel több vagyok és tele vagyok tettvággyal és tervekkel...
Szedd össze magad.
17:11
Tényleg? Ismerjük egymást? Kösz, hogy mondod, eddig nem tudtam róla.
Nem, kérdező, egyszerűen csak nem hagytam el magam.
Nem bánod, hogy kinyírod magad az alkohollal? Akkor most leírom neked, hogy hogyan hal meg szépen lassan egy alkoholista:
1. Leáll a máj működése, ami az egész szervezetre kihat, rossz közérzetet, gyengeséget, érvágytalanságot, emésztési panaszokat, rendszeres hányást okoz.
2. Hasvízkór, amikor a májműködés rendellenességei miatt a víz felhalmozódik a hasüregben és a megnövekedett nyomás miatt folyamatos fájdalmakat okoz.
3. A víz az alsó végtagokban is felhalmozódik, a lábdagadás miatt járni sem tudsz,ami szintén nagy fájdalmakkal jár. Együtt jár a vérkeringés leállásával, tehát a láb amputációját eredményezi.
4.Gyomorvérzés, ami "szerencsés esetben" azonnali halált okoz, ha nincs szerencséd, akkor éveken keresztül folyamatos gyomorfájdalmat jelent.
5. A májműködés hiánya miatt a méreganyagok felhalmozódnak a szervezetben, ez az agyi tevékenységre is kihat, teljes elbutuláshoz vezet.
6. Veseleállás, ami egyenlő a halállal, de az előzőek után ez már megváltás.
A fentiek persze nem 1-2 hét alatt történnek meg, hanem hosszú, szenvedéssel teli évek során. Ha azt hiszed, hogy a bódultság ezeket elfeledteti és segíteni fog az, ha minél többet iszol akkor nagyon tévedsz ! Az alkoholmámorban ugyanúgy lesznek fájdalmaid.
Én végignéztem valakinek a leépülését és halálát. Borzasztó élet ez így és fájdalmas, szenvedésekkel teli halál.
Kérdező: Nem. Mégpedig azért, mert sosem sajnáltam magam, hanem megoldottam a dolgokat, ahogy tudtam. Majd ha te is rájössz, hogy az önsajnálat nem visz sehova, legfeljebb tényleg az önpusztításba, akkor majd te is változtatsz és sajnálkozás meg a magad sajnáltatása helyett a sarkadra állsz és teszel magadért. Amíg idáig nem jutsz el, addig viszont csak ilyen és hasonló kérdéseket felhasználva fogod sajnáltatni magad online és vitatkozni olyanokkal, akikről semmit sem tudsz.
Ez van. Ezt most nem fogod elfogadni, mert nem illik bele a sajnálós világképedbe, de ettől ez még tény.
Az életed csakis rajtad múlik és biztos vagyok abban, hogy százezer másik ember van, akinek sokkal több oka lenne arra, hogy így elhagyja magát, mégsem teszi.
Azt hiszem, erről nincs is mit tovább beszélni.
Kedves kérdező!
A dolog nem úgy áll, hogy iszol, iszol, jól érzed magad, aztán egyszer csak meghalsz, azt kész.
Ellenkezőleg: iszol, iszol, és egyre szarabbul érzed magad. Ezért még többet iszol És a szerveid szép lassan elkezdik megadni magukat. Ez mind rosszullétekkel, a legkülönfélébb fájdalmas betegségekkel jár, és szerencsére évekig kínoz majd. De te ezt ugyse hiszed el. Most még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!