Van olyan hely, ahova befeküdhetnék és ellátnának életem végéig?
Figyelt kérdés
Tettem fel már hasonló kérdést, de nem kaptam normális választ. Képtelen leszek 18 éves korom után ellátni magam, most se tudok már lassan utcára se menni. Szüleimnek nem akarok terhére lenni. Létezik ilyen lehetőség?2012. jan. 3. 19:58
11/13 anonim válasza:
Ha valahogy beszimulálná magát a kérdező egy elmeszoc. otthonba, akkor nemsokára szökni próbálna onnan.
12/13 anonim válasza:
Írták itt, hogy majd kinövöd, meg ez csak a tinédzserkorral jár, stb...
Én viszont azt mondom, hogy simán így maradhatsz ahogy vagy, én se lettem sokkal sikeresebb, mint te. Pedig van köztünk jópár év.
Nem akarok motiváló dumákat nyomni neked, mert én se hallgatnám szívesen.
.
13/13 anonim válasza:
"Én viszont azt mondom, hogy simán így maradhatsz ahogy vagy"
Ha nem oldja meg az állapotát okozó problémákat, akkor ez könnyen lehetséges.
A kérdés az, hogy van-e értelme 18 évesen azt a döntést hozni, hogy félhalottként kívánja végigvegetálni az életét. Mi az olyan nagy buli ebben? Tényleg nincs ennél jobb ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!