Milyen tapasztalatotok van az első pszichiátriai vizsgálatról?
A legelső körülbelül 10 éve volt. Az volt a problémám, hogy minden éjjel felkeltem, és átmentem a szüleim közé aludni. Akárki akármit mondott, ez szinte minden éjjel megismétlődött. A szülők elvittek pszichiáterhez, a doki kiküldte a szülőket a váróba, és elkezdett velem beszélgetni. Már nem emlékszem pontosan miről, de kérdéseket tett fel és kész tények elé állított. Azóta semmi problémám nincsen. :)
17/F
Ne várj túl nagy empátiát. (De ne is azért menjen oda az ember, hogy kiöntse a lelkét.) A dokinak tények kellenek, hogy pontosan mi is a problémád. A pszichiáter nem barát, hanem szakember. Nem fog pátyolgatni, s nem is fogja "tartani benned a lelket", erre készülj föl. Ő azért van, és te azért mégy oda, hogy ő kezeljen.
Mindezt tapasztalatból írom.
Én is gyógyszert kaptam, s rajtam segített. Nem kell félni a gyógyszertől, persze lehet, hogy nem elsőre fogjátok megtalálni azt, ami neked beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!