Kibas. Zott magányos vagyok, pedig vannak emberek körülöttem. Hogy találhatnék olyan embereket, akikkel képes lennék mélyebb kapcsolatra? És egyáltalán hogy alakul ki az ilyen?
Szerintem az lenne a legkézenfekvőbb, ha a körülötted lévők között néznél először körül hogy kit vélsz alkalmasnak. De - közhely következik - ismerkedni bárhol lehet. Annyi helyzeti előnyben vagy, hogy rámosolyogsz mondjuk egy srácra, aztán rámosolyogsz mégegyszer és vennie kell a lapot.
Bár mondjuk a "képes meglátni az igazi énemet és ennek ellenére elfogadni" nem hangzik túl biztatóan. Csak negatívan értékeled magadat, vagy tényleg vannak olyan dolgaid/szokásaid amik elrettentenének pl. engem?
"És egyáltalán hogy alakul ki az ilyen?"
Minthogy lány vagy, ezért úgy, hogy rámosolyogsz a fiúra, aki, ha nem teljesen hülye, akkor odajön hozzád, és kibök valami barom kezdőmondatot, ami ilyenkor szokás, és te erre nem elküldöd a piсsába, hogy aztán vihogva megbeszéld a barátnőiddel, hogy dojó poén volt, hanem adsz neki 2-3 perc türelmi időt, ennyit beszélgetsz vele, és általában ennyi érdekes módon elég is ahhoz, hogy kiderüljön, akartok-e még kezdeni valamit egymással. A többi már igazán nem bonyolult.
"Azt már sokan mondták, hogy túlságosan lebecsülöm magam."
Ami valódi probléma. Ha tetszel valakinek, akkor azt fogod gondolni, hogy "Pont én? Ennek sincs ízlése!", ami megalázó az illetőre nézve. Ha valaki barátkozni akar veled, akkor meg azt fogod gondolni: "Mit akarhat ez tőlem?" stb. Aki rossz véleménnyel van magáról, azzal alig lehet őszinte és baráti viszonyba kerülni.
"Mivel mindenkinek úgysem lehetek szimpatikus, legalább nem csapok be senkit."
Ismer téged valaki? Csak mert mintha arról szólna a kérdésed, hogy igazából nem. Rendben van, a "tökéletes vagyok" álca helyett egy "utolsó senkiházi vagyok, de legalább őszinte" maszkot hordasz, ami ugyanolyan reklámszöveg. Mindkettő arról szól, hogy téged ne lehessen megismerni, csak a cégért olvassa, aki akarja. Ezt persze mindenki csinálja, csak a különbség az, hogy a legtöbb ember meg meri engedni egyeseknek (a barátainak), hogy belássanak a díszletek mögé.
Na most aki utálja magát, az a fent leírt okokból nem fog megbízni másokban, és ha nem bízik másokban, akkor nem enged másokat, hogy megismerjék. Így megy tovább a durcizás.
"Azonban ez csak a látszat, viszont kevesen mernek a fent említettek miatt közelíteni hozzám."
Miután gondoskodsz róla, hogy ne merjenek.
"Minthogy lány vagy, ezért úgy, hogy rámosolyogsz a fiúra, aki, ha nem teljesen hülye, akkor odajön hozzád..."
ez stimm, a pasikkal oké, nade lányok esetében ez nem járható út
...sok mindenben igazat kell h adjak amúgy...
Egyébként nagyon köszönöm a tanácsokat mindenkinek!
14:27
Lány-lány barátságok nem fognak működni. A nők alapvetően versengő lények, a férfiak kooperatívabbak. Fogsz látni fiútársaságokban 1-2 lányt. Ők azok a lányok, akiknek az a szövegük, hogy azért van fiú baráti körük, mert a nőkben nem lehet megbízni. Ilyenekkel esetleg tudsz barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!