Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ingyen pszichologus vagy fizetos?

Ingyen pszichologus vagy fizetos?

Figyelt kérdés
Sajat pszichologust szeretnek, nem jon ki hulyen ha hosszan ingyeneshez jarok? Vagy valasszak inkabb egy fizetoset?
2011. dec. 24. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
De igen, nagyon hülyén jön ki, és ezért nem is foglalkoznak vele.
2011. dec. 24. 16:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, mondjuk a 2. reszt nem ertem; mivel/kivel nem foglalkoznak?
2011. dec. 24. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed, érdemes hosszútávra a fizetőst választani.
2011. dec. 24. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
"Nem jön ki hülyén, ha hosszan ingyeneshez járok?" Elvégre neki ez a munkája, miért jönne ki hülyén? Azt úgyis előre megmondja, ha hosszútávon nem vállal, csak x alkalommal. Ha találsz szimpatikus, lelkiismeretes embert, miért akarnál magánhoz menni és rengeteg pénzt fizetni?
2011. dec. 24. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Először a rendelőintézetbe utaltak be egy pszichiáterhez. De borzalmas volt...kapásból felírt nekem antidepresszánst mély depresszióra hivatkozva, szóval otthagytam...-alig váltottunk pár mondatot...Én inkább a magánt ajánlom, ha megoldható. És ha jó terapeutát találsz, megéri a pénzt. Nekem ez a tapasztalatom.
2011. dec. 26. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!