A pszichopaták érzelemmentessége miben nyilvánul meg?
Figyelt kérdés
Tudnak egyáltalán őszintén nevetni valamin? Vagy csak mindent megjátszanak? (még az őszinte nevetést is)2011. dec. 19. 22:15
11/17 anonim válasza:
Én egy szóval sem utaltam arra, hogy a kérdezőnek, vagy bárkinek is a Wikipédiáról kellene diagnosztizálni magán vagy máson a "pszichopátitát". Azért linkeltem be, mert antiszociális személyiségzavarra, ha rákeres a neten, akkor jobban talál róla információt. Szó sem volt itt arról, hogy bárki bármi is diagnosztizálni akarna,arra hogy valaki a kíváncsiságát kielégítse szerintem ennyi is elég, ha meg nem majd utánajár bővebben. Aki el akar mélyedni a témában, nyilván nem a gyakorikerdesek.hu-n fog tájékozódni.
12/17 A kérdező kommentje:
@tegnapelőtt 14:31: és hol van az a lista?
2011. dec. 22. 20:14
13/17 anonim válasza:
"Szociopata és pszichopata egy és ugyanaz"
Hibás állítás. A különbség az eredeténél, a kiindulási pontjánál van. A pszichopata az így született, míg a szociopata gyermekkora miatt vagy egyéb környezeti tényezők miatt lett szociopata. Ez még csak egy kis része a különbségeknek.
16/17 anonim válasza:
Imádom az ilyen teszteket. Semmi közük nincsen a dologhoz. Akarod tudni hogy pszichopata vagy-e? PET! :)
17/17 A kérdező kommentje:
Tényleg az. És mi van akkor, ha valaki arra gondolt, hogy "Felindulásból; a kudarctól" ?
2011. dec. 28. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!