Hogyan tudom elfelejteni az egyik állatomat? Belehalt az ivartalanításba, vagyis utána pár nappal. Miattam halt meg és hiányzik. Már hasmenésem van és kialvatlan vagyok.
Figyelt kérdés
Holnap kapok egy másikat, mert a társa egyedül maradt. Örülök neki, de akkor sem ugyanaz az állat. :( Nyár eleje óta volt velem és még vagy 5 évig élhetett volna, ha nem viszem a műtétre... :(2011. dec. 19. 19:10
1/7 anonim válasza:
Sajnos ez benne van a pakliban. Válts állatorvost, ha nem tudsz már bízni benne, magadban meg próbáld valahogy elfogadni. Nem direkt ölted meg, nem tudhattad, hogy rossz vége lesz. És gondolom odáig jó élete volt, próbálj erre gondolni.
2/7 anonim válasza:
Szegény! Együttérzek veled!:( bár tudom, hogy nem sokat segítek vele...
3/7 anonim válasza:
Nem tehetsz róla, így alakult. ne hibáztasd magad miatta.
4/7 A kérdező kommentje:
Soha nem láttam még saját állatot, legalább is mostanában hullán... Nekem kellett kiszednem a helyéről és meg volt merevedve, pedig próbáltam mindenféle módszerrel segíteni neki. Másnap vittem volna dokihoz megint, hogy sürgősen csináljanak vele valamit, mert ez így nem jó... Amíg 4 órát sikerült aludnom, addig meghalt... :(
2011. dec. 19. 20:52
5/7 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy csak előrement, és megvár egy biztos helyen. Neki ennyi volt előírva.
6/7 A kérdező kommentje:
Alig várom, hogy találkozzunk...
Van macskám is, kiengedem éjjel,és hajnalban ha felébredek vagy felkelek, megnézem, hogy itt van-e vagy volt-e kajálni. Nem vagyok aggodalmaskodó, de voltak rossz tapasztalataim...
Egyik nap írtam ide, hogy olyan, mint ha valami furcsa dolog történne, fog történni. Nem tudtam mi az, csak akkor, amikor már késő volt...
2011. dec. 19. 21:41
7/7 A kérdező kommentje:
Próbálok úgy rágondolni, mint néhány ember, hogy csak egy állat volt, de nem megy...
Veszek be egy kevés nyugtatót, hátha segít elaludni... :(
2011. dec. 19. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!