Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szeretem azt amikor...

Miért szeretem azt amikor megvagyok sérülve?

Figyelt kérdés
Nem rég volt egy bokaficamom és bevallom őszintén tetszik hogy fáj meg azt is sántítok .Talán mazoista lennék ?
2011. dec. 16. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
barom XD
2011. dec. 16. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
kezdessz az lenni szerintem.
2011. dec. 16. 18:39
 3/9 A kérdező kommentje:
De szexuálisan nem izgulok fel csak szeretem így az egész gyógyulási folyamatot.
2011. dec. 16. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy csak unatkozol, és ez jelenti a változatosságot az életedben.
2011. dec. 16. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok. én régen (1 éve) azt szerettem mikor meggyógyítanak. úgy értem mikor be gipszeltek mert akkor tök muri volt hogy aláírták de most ha íyg vissza gondolok tök bolondnak érzem magam. amúgy meg szerintem kicsit fura vagy de ennyi.
2011. dec. 16. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:

te beteg vagy ember!

és most legurulsz direkt a lépcsőn,hogy megint kificamísd a bokád?mert szólj,én is ott akarod lenni

és szívesen segítek :P

XD

2011. dec. 16. 19:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Focizás közben volt ,de véletlen .Meg azt nem mondtam hogy önkinzást végzek!!
2011. dec. 16. 19:26
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem mazochista, csak jól idomított. Társadalmunkban azok a betegek, akiken látszik, hogy bajuk van, külön figyelmességben részesülnek, jobb esetben. Ha húzod a lábad, az feltűnő, ilyenkor segítőkészebben állnak hozzád a jóérzésű emberek, többet figyelnek rád, megkérdezik hogy és mi történt. Ezt lehet szeretni. :) A betegség, sérülés úgymond legális módja annak, hogy figyelmességet és részvétet, plusz szeretetet kapjunk. Egy hisztis óvodás is rájön, hogy ha fáj a hasa, akkor az anyukája foglalkozik vele és otthon maradhat.
2011. dec. 16. 22:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a fogad fájna, annak nem örülnél. A sántítás előnye, hogy előreengednek a sorban, átadják az ülőhelyeket, sajnálnak stb.
2011. dec. 17. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!