Miért vagyok ennyire feszült, ha belefolynak a személyes terembe kicsit is?
Figyelt kérdés
Lakótársakkal lakok. Idegesítenek. Nem szeretem, ha belefolynak a személyes terembe. Nem szeretem ha mások hülyeségét kell hallanom még zárt ajtónál is. Nem szeretem, ha bejönnek az ajtómon kopogás nélkül. Nem szeretem megosztani az életemet másokkal. Egyedül szeretek élni, mert akkor azt csinálhatok, amit akarok és nem zavarnak meg, nem szólnak bele, stb.2011. dec. 12. 23:05
11/14 anonim válasza:
Sziasztok, énis ezt érzem a szülők felől sajnos...
12/14 A kérdező kommentje:
Én is ezt éreztem a szüleimmel, ezért leléptem otthonról, most lakótársaim vannak, nem nagy a különbség, arra gyűjtök, hogy végre egyedül élhessek:)
2011. dec. 16. 01:03
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bíztatást, kedves tőled!
2011. dec. 18. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!