Ezek stresszre utalnak? Mit tegyek?
észrevettem,hogy néha magától remeg a kezem
mondjuk csak a bal,de akkor is durva
és mostanában kezdett el nagyon hullani a hajam,anyámék szerint azért,mert nem hordok sapkát,de nem ezért van,mert régen se hordtam,mégse hullott a hajam
viszont most,vagy 1-2 hónapja kezdett el nagyon nagy mértékben hullani
apám múltkor takarított és az étkező asztal alatt,az én helyemnél talált vagy 2-3 maréknyi hajcsomót
de mondjuk lehet,csak azért hullik,meg töredezik a hajam,mert van egy ilyen szokásom,hogy mindig csavargatom a hajamat,és egyszerűen nem bírom ki,hogy ne csavargassam,és olvastam,hogy azért is hullhat,mert meglazulnak a hajszálak az állandó birizgálástól
és még vannak ilyeneim,hogy pl rágom a körmömet
és nem tudok azzal se nagyon mit csinálni,pár napja befestettem,de utána nem érdekelt,hogy ott volt rajta a körömlakk,csak lerágtam
és ilyen késztetést érzek ilyenek iránt,hogy csavargassam a hajamat meg hogy rágjam a körmömet :s
és ez nem biztos hogy ide tartozik,csak amikor tömegbe kell menni,pl buszra,iskolába,nagyobb boltba,néha csak egy forgalmasabb utcára,rögtön elkezd görcsölni a hasam,és izzadok
ez mi lehet? mit csináljak?
13/L
köszi a választ
majd lehet,elmegyek orvoshoz
de amúgy a suliban felelésnél nem ennyire durva,hogy nem kapok levegőt,csak hirtelen semmi nem jut eszembe,pedig esküszöm,hogy megtanultam,de akkor ott,a tanár előtt nem jut eszembe,ráadásul mindenki engem néz ...pedig tényleg megtanulom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!