Ezek a tünetek kényszerbetegségre utalnak?
Igen, köszi, már elkezdtem az antidepresszánst szedni, lassan jöhet a hatása is.
Még egy félelmem van, 10-en laktam és elkezdtem félni, hogy kiugrok, nem mertem nagyra nyitni az ablakot, éjjelre se, mert mi van, ha éjjel magamon kívül kiszédülök, csak kis rést hagytam, hogy jöjjön a levegő. Most 4-re költöztem, ott annyira nem zavar a magasság, de tériszonyom nincs.
első vagyok
Szerinte neked valamilyen személyiségzavarod lehet, félsz saját magadtól, próbáld meg irányítani a gondolataidat. nagyon nehéz tudom, nekem sem megy.
Ez nem személyiségzavar. Egyértelműen kényszerbetegség. Az elsőnek pedig ne higyj!!! Nem fog elborulni az agyad, pont ez a kényszergondolatok/impulzusok lényege, hogy rettegsz azoktól a bizonyos dolgoktól, és ez felőröl, de soha nem teszed őket meg.
Az antidepresszánsok meg sajnos többet ártanak, mint használnak.:S
Egy gyógyult kényszerbeteg
Utolsó, téged mivel kezeltek?
Mondjuk nálam ez a derealizáció folyamatos érzésével kezdődött, az orvosnak leginkább erről beszéltem, mert ez őrjített meg, a kényszergondolatok mostanában tudatosultak bennem, ezt legközelebb el is mondom az orvosnak.
"Az antidepresszánsok meg sajnos többet ártanak, mint használnak.:S "
Én 10 éve vagyok kényszerbeteg, aláírom az előző hozzászólónak, hogy az antidepresszánsok csak ártanak. Lehet, hogy rövidtávon a úgy tűnik mintha használnának, de hosszabb távon kicsinálják az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!