Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek a tünetek kényszerbetegsé...

Ezek a tünetek kényszerbetegségre utalnak?

Figyelt kérdés
Kényszercselekvéseim nincsenek, inkább kényszer gondolatok. Kényszercselekvésre annyira emlékszek, hogy régebben volt egy olyan időszakom, hogy azt gondoltam, ha vacsorára nem eszek meg egy bizonyos mennyiséget, reggelre meghalok. Gondolataim viszont vannak, úgy érzem egész nap jár az agyam, nem tudom kikapcsolni. Nyugtatóból a legkisebb mennyiséget szedem, nem merek többet, de ennyi minimum kell, hogy ne legyenek pánik rohamaim. Egyszer bevettem egy kicsit többet, akkor azt éreztem, hogy kitisztult a fejem, nagyon jó volt, végre nem cikáztak a gondolatok. Félek, hogy elvesztem a kapcsolatot a valósággal,hogy elborulok, megölök vkit ebben az állapotban, azzal nyugtatom magam, hogy ha nem mozdulok, akkor nem csinálom meg, mert ahhoz én kellek, hogy vkiben tényleg kárt tegyek, tehát amikor ilyeneket gondolok nem megyek ki a konyhába kés közelébe, hanem elkezdem nézni a tv-t. másik dolog, hogy van jogosítványom, de nem vezetek, mert félek, hogy kárt teszek magamban és másokban, balesetet okozok. Minden betegségbe beazonosítottam már magam, de a nagyját már elvetettem, félek, hogy vmi komoly elmebajom van, és az orvos sem tud segíteni. Vagy félre kezel.
2010. nov. 9. 12:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Betegséged démonikus eredetű. A démonok természetfölötti lények, akik egy számukra alkalmas pillanatban bemennek az emberbe, és mindenféle hülyeségbe hajszolják őket. A kényszeres gondolataidat is tuti, hogy ezek idézik elő. Tudom, nagyon hülyén hangzik, de azért gondoljatok bele, hogy hány orvosilag kezelhetetlen vagy meggyógyíthatatlan lelki probléma van, és hány olyan ember van, aki egy belső kényszer hatására cselekszik. Gyakran még érzik is néhányan, hogy egy másik személyiségtől jönnek a hangok vagy szavak, vagy tettek. Rengeteg ilyen problémát meg lehetett már szüntetni ezen gonosz lények "kiiktatásával". A Biblia is beszámol róluk, mi, emberek meg annyi minden misztikus dolgot elhiszünk, hát pont ez ne lenne igaz?

Szóval démonikus eredetű,tehát démonok állnak a hátterében. Megoldás: szabadulás Jézus által. Link a témában: [link]

2010. nov. 10. 13:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi, hát lehet, hogy a depressziótól jönnek a kényszerképzeteim, olvastam, hogy ennek is egy tünete. Most valóban jobban vagyok. Nem tudom mikortól számít kényszerbetegségnek, nálam mostanában jöttek ezek a dolgok igen erősen, meg időszakonként de mindig összefügg az állapottal a depreszonalizáció.
2010. nov. 10. 19:08
 13/14 A kérdező kommentje:
A démonokban a skizok hisznek, én még ott nem tartok. De azért köszi.
2010. nov. 10. 19:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs mit, de ez tévedés. Nem skizofrén, aki hisz a démonokban. Ezek természetfölötti lények, gonosz szellemek, akikben nem nehéz hinni, mert elég látványosan tevékenykednek. Minden okkult és a természetfölöttivel csak egy kicsit is foglalkozó ember hisz ilyen lényekben, még a többistenhit lényege is ez volt. Szóval nem olyan ritka dolog ez. Az ördög talán az egyetlen olyan lény, aki még a saját létezését is sikerrel tudja tagadni az emberek előtt. Ne higgyünk neki!

Egyébként pedig kívánom, hogy teljesen gyógyulj ki a problémádból!

2011. márc. 11. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!