Mit szoktatok tenni olyan esetben, ha nagyon izgultok és ez már rosszullétté, hányássá fajul?
1) nem várom meg, hogy rosszullétté fajuljon a dolog
2) kimegyek, sétálok, amíg le nem nyugszok
vagy
megiszok egy nyugtató teát, ez általában használ
vagy
egyéb eszközökhöz (nyugtató, cigi) csakis végső esetben folyamodok, mikor már megőrülnék az idegességtől
egyszer volt ilyen, műtétem volt, érzéstelenítéssel...hát nem is értem miért de halálira irtóztam a gondolattal, hogy belém vágnak és ugyan nem fájt, de éreztem és sajna nem bírtam másra gondolni, elképzeltem, hogy mit csinálhat a doki, ugyanis a hátamat műtötte, tehát nem láttam semmit, közben kérdezte sokszor, hogy jól vagyok-e, de éreztem, hogy egyere rosszabb, de végülis kitartottam a műtét végéig.utána kis híján beájultam, hányingerem is volt, de kórházban volt azért segítség :)
ha nagyon ideges voltam vizsga előtt, akkor szoktam inni valami rövidet, persze nem sokat
lehet anélkül rosszul lettem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!