Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a különbség a Zepter-es és...

Mi a különbség a Zepter-es és a sima gyógyszertárban kapható 2x vagy talán 3x is olyan olcsó bioptron lámpa között?

Figyelt kérdés

A Pro 1-es azaz a legkisebbre gondolok, hallásból, csak azt hallottam, hogy a szerkezete minőségibb az eredeti Zepteresnek, kérdem én: az üvege, a lecsék ill. a ránk gyakorolt hatása ugyanaz???

Nem szívesen vennék zsákbamacskát, így kérem az írjon akinek bármi tapasztalata van az ún. utángyártottról!

Nagyon köszönöm!

2011. dec. 7. 05:13
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Szerintem a Zepter nem hiába annyi amennyi és van rá biztosan garancia, ha nem válik be. Nem értem mire jó nekik az, hogy becsapják a vásárlókat és akkor kevesebben veszik; egyértelműen az a céljuk, hogy minnél többen megvegyék. Annyira meg nem hülyék az emberek, hogy azt nézik, hogy mire jó; vagyunk már olyan modern világban, hogy tapasztalt ember tanácsát fogadjuk el, nem pedig HIT-ként vásároljuk meg, eléggé baromság lenne.
2011. dec. 13. 10:12
 12/56 homo ludensz ***** válasza:
100%
Azóta jelentek meg más fantázianevű lámpák más gyártótól mióta lejárt a Zepter egyedi forgalmazási és gyártási védettsége. Bagóért megvették Fenyvesi Márta biológusnőtől a találmányát és 15 évre szabadalmi oltalmat vettek hozzá. Szerintem nyugodtan vásárold meg ha lényegesen olcsóbb mert technikailag semmivel nem lehet silányabb. A színeket én már 10 éve megcsináltam a lámpánkhoz mivel már 60 ezerért árulták a színeket. No mondom azt már nem. Minden szín egy bizonyos frekvencián világít akkor miért csak az ö pirosuk, kékjük, zöldjük gyógyít természetesen a polarizált fény kibocsájtó lámpára illesztve? Nem kell ám minden üzleti fogást készpénznek venni. Gondolom ettél már olyan ételt ami nem Zepter edényben főt
2011. dec. 13. 10:45
 13/56 anonim ***** válasza:
100%

10:12

"Nem értem mire jó nekik az, hogy becsapják a vásárlókat és akkor kevesebben veszik"

Mondjuk ha egy ilyen cég 10-szeres áron árul mindent, és az emberek 30%-a tud kritikusan gondolkodni, akkor ez beláthatóan óriási extraprofitot eredményez.

2011. dec. 13. 23:48
 14/56 anonim ***** válasza:
52%
Így van utolsó. Csak annyit tennék hozzá, hogy mondjuk nem tízszeres az ár, csak az árrés annyi.
2011. dec. 14. 09:55
 15/56 homo ludensz ***** válasza:
80%
7.12 -esnek Az írod hogy a színterápia totális baromság. Akkor az alapszín a sárga amit a lámpával adnak szerinted az is az? Miért nem nézel kicsit utána hogy mit takar az a kifejezés hogy Színgyógyászat? Egyszerűbb rámondani valamire hogy baromság mert téged nem érdekel vagy semmit nem tudsz róla.
2011. dec. 14. 20:49
 16/56 A kérdező kommentje:

Én erre azt tudom mondani, hogy Svájc a Minőség, a Precizitás, a Biztosság

Amúgy ajánlottak 100ért PRO 1-est színekkel, állvánnyal de a kicsit, hát nem tudom, szerintem a polarizált ha nem válik be, akkor talán ez, de ahogy írtátok szerintem sem lehet más a hatása.

2011. dec. 14. 23:35
 17/56 anonim ***** válasza:
82%
15: Ha arra gondolsz színgyógyászat alatt, hogy a hangulatodra hatással van, persze, hallottam. De ki ne találd már, hogy ha piros fénnyel világítod a bőrödet, az serkenti a véráramlást, a kék meg megnyugtatja a gyulladást:). De szerintem le lett írva normálisan, nem csak én mondtam, hogy nem kell feltétlenül Zeptert venni. Ha ezek után a kérdező megveszi, hát szíve joga. Csak azt nem értem, hogy akkor mért kellett megkérdezni.
2011. dec. 15. 20:15
 18/56 A kérdező kommentje:
Érdekeltek a tapasztalatok meglátások, köszi mindenkinek!
2011. dec. 15. 20:43
 19/56 anonim ***** válasza:
47%

Nekem van némi tapasztalatom a polarizált fény sebgyógyító hatásáról. A katonaság alatt kezeltünk egy ilyen manust csúnya nehezen gyógyuló lábszársérülése után vele. De persze nem csak lámpáztuk! Néhány hét alatt meg is gyógyult, ki tudja, hogy a lámpának volt-e szerepe ebben?

Szóval a tapasztalatom a kevésnél is kevesebb. Nem úgy a természettudományos ismereteim és élettapasztalatom! Ezek alapján nagyon kis esélyt látok arra, hogy a polarizált fénynek bármiféle speciális biológiai hatása lenne. Annak viszont, hogy az ilyen készülékek árusításának kiváló pénzügyi hatása lehet valóban nagy az esélye. Mint ahogy annak is, hogy egészen könnyen lehet olyan "szaktekintélyeket" találni, akik jó pénzért a hatást tudományosan is alátámasztják.

2011. dec. 17. 13:37
 20/56 A kérdező kommentje:
érdekes :)
2011. dec. 18. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!