Nagyon amatőr lenne begyógyszerezni magam, csak hogy figyeljenek rám?
Figyelt kérdés
Nem bírom tovább, meszélni sem tudok, de hallgatni sem, legalább történne valami....2011. dec. 1. 18:14
1/28 anonim válasza:
Biztosan előbb agyilag fognak vizsgálgatni.
Biztos, hogy felfigyelnek, aztán nem győzöl pszihológushoz járni...
2/28 A kérdező kommentje:
de én ki akarom nyírni magam, de még nem most.. Adni akarok magamnak előbb egy utolsó esélyt, csak nem tudom hogy.
2011. dec. 1. 18:28
3/28 anonim válasza:
Mi a gond? Miért szántad rá magad erre a lépésre?
4/28 A kérdező kommentje:
az totál lényegtelen..
2011. dec. 1. 19:50
5/28 anonim válasza:
Egy időben én is fontolgattam egyébként a dolgot. Szerinte ne kockáztasd meg, mert még úgy is történhet valami baleset, ha óvatos vagy :(
Azért kérdeztem, mert ha külső körülmény, vagy személy az oka, talán tudsz mást is tenni...
6/28 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.. Teljes mértékben bennem van a hiba és a baj forrása is én vagyok, ÉN vagyok az, aki megmérgezi az egész életem..
2011. dec. 1. 20:08
7/28 anonim válasza:
Megpróbálod kifejteni? Ha gondolod, írhatsz privit is. Én is hasonlót éreztem.
8/28 A kérdező kommentje:
minden szó felesleges
2011. dec. 1. 21:06
10/28 A kérdező kommentje:
már tettem...
2011. dec. 1. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!