Jól tettem, hogy ki hívtam a mentőket?
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, elnézést ha olyat írok, amit már írtak.
Nos, a Xanax hatóanyaga az alprazolám. Nem tudjuk, 0,25, 0,5 vagy 1 mg-set vett-e be. Igazából 7 db egyikből sem ölné meg (ha csak nem allergiás rá vagy ilyesmi) max. sokáig alszik tőle vagy ha fel is ébred napokig kóvályog.
Ha iszik rá vagy mást is vesz be akkor is max. ennyi történik, ritka a haláleset.
Én a helyedben nem hívtam volna mentőt, mert ez annyira nem komoly dolog. Viszont teljesen jól tetted, helyesen cselekedtél! Megijedtél, nem tudtad, mit tegyél stb. EZ VOLT A HELYES DÖNTÉS!
A mentősök se semmik, de gondolom unják már a sok drogost, aki magának csinálja a bajt. Ilyenkor pedig nem volt annyira indokolt a dolog, hogy bevigyék, azért is hagyták ott.
Javaslom, hogy szakítsd meg a kapcsolatot az illetővel és soha többé ne menj át hozzá. Ne asszisztálj a dolgaihoz, az ő élete. Nem tartozol érte felelősséggel. Ha ilyen életet választ...
Ez nem állapot, hogy lényegében megfenyeget téged. Én biztos belerúgtam volna, hogy áthív, hogy segítsek aztán nekemjön, amiért segítettem. Idióta...
Ne törődj vele többé, mondd, hogy sajnos nem érsz rá és nem tudsz átmenni, lépj ki az életéből. Nincs neked erre szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!