Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jól tettem, hogy ki hívtam a...

Jól tettem, hogy ki hívtam a mentőket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma egy régi ismerősöm felhívott,akivel nagyon nagyon ritkán találkozom,hogy mennyek át beszélgetni és megvigasztalni,de láttam,hogy valami nem okés...Nagyon le volt lassulva,feljöttünk hozzá.Kb 10 perc után elmesélte,hogy 7 xanaxon van túl,utána el is ment aludni :( ... Ébresztgettem,nem válaszolt.Mentőt szerettem volna hívni,de ész bekaptam és eszembe jutott,hogy eléggé keményen csinál dolgokat évek óta,és lehet,hogy a lakásába is van.Lényeg az ,hogy kihívtam a mentősöket,akik egyből észrevették ,hogy tudatmódosítókkal él,de hál istennek nem vettek tőle vért,meg semmi. Ébresztgették,nem kelt fel,erre az oldalára fektették és elmentek..kérdezem én ENNYI? Annyit mondtak,hogy figyeljek rá egész éjjel,(azért írok mer még mindig fenn vagyok) hát köszönöm drága mentősök.Felkelt nagy nehezen,sajnos nem minden szavát értettem,de annyit mondott,hogy 'ezt még megbánod,hogy kihívtad a mentősöket' mer ugye az a bizonyos dolgok miatt nem szerette volna.
2011. nov. 29. 04:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a hozzászólásokat, elnézést ha olyat írok, amit már írtak.

Nos, a Xanax hatóanyaga az alprazolám. Nem tudjuk, 0,25, 0,5 vagy 1 mg-set vett-e be. Igazából 7 db egyikből sem ölné meg (ha csak nem allergiás rá vagy ilyesmi) max. sokáig alszik tőle vagy ha fel is ébred napokig kóvályog.

Ha iszik rá vagy mást is vesz be akkor is max. ennyi történik, ritka a haláleset.

Én a helyedben nem hívtam volna mentőt, mert ez annyira nem komoly dolog. Viszont teljesen jól tetted, helyesen cselekedtél! Megijedtél, nem tudtad, mit tegyél stb. EZ VOLT A HELYES DÖNTÉS!

A mentősök se semmik, de gondolom unják már a sok drogost, aki magának csinálja a bajt. Ilyenkor pedig nem volt annyira indokolt a dolog, hogy bevigyék, azért is hagyták ott.

Javaslom, hogy szakítsd meg a kapcsolatot az illetővel és soha többé ne menj át hozzá. Ne asszisztálj a dolgaihoz, az ő élete. Nem tartozol érte felelősséggel. Ha ilyen életet választ...

Ez nem állapot, hogy lényegében megfenyeget téged. Én biztos belerúgtam volna, hogy áthív, hogy segítsek aztán nekemjön, amiért segítettem. Idióta...

Ne törődj vele többé, mondd, hogy sajnos nem érsz rá és nem tudsz átmenni, lépj ki az életéből. Nincs neked erre szükséged.

2011. nov. 30. 05:45
 12/13 anonim válasza:
Rosszullrettem mert ittam es lehet h fuvi is volt kihivtak a mentoket aztmondtak semmi nincs ki kell aludnom ezutan bediktaltama nevemet a szuletesi idomet es anyam nevet. Fogok kapni errol vmi levelet vagy ilyesmit?
2012. jan. 2. 00:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Ohh Szió! Pont fenn voltam,figyusz ...írj levelet,lehet tudok segíteni :)
2012. jan. 2. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!