Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen tapasztalaitok vannak...

Milyen tapasztalaitok vannak borderline-al kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Anyu szerint az vagyok..
2009. máj. 13. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem anyukád dönti el, hacsak nem véletlenül pszichiáter. A borderline még a szakorvosok számára is nehezen megfogható dolog, úgyhogy kétlem, hogy anyukád helyesen állítaná fel a diagnózist. A személyiségzavarok, és a bipoláris depresszió hasonló tünetekkel járhatnak.
2009. máj. 13. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:
A borderline az maga egy szindróma, egy személyiségzavar.
2009. máj. 19. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha az vagy, mondd már el légyszi, milyen! :-)

Sose voltam borderline (illetve nemtom, voltam-e), de szívesen kipróbálnám.

Anyukádnak üzenem, hogy szakhülyesége helyett olvashatna valami jó kis regényt, és téged meg hagyjon békén.

Komolyan üzenem, ha kell, megadom a telefonszámomat, és elmondom neki személyesen is.

Csak úgy borderlájnosan.

2009. máj. 24. 09:25
 4/4 amigdala42 ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy , de menj el egy ideg gondozóba . és kérj egy vizsgálatot ./Papir alapú tesztek /

Ha lehet , jó lenne ha egyedül mennél nem anyukáddal , ha kiskorú vagy , beszélj az iskola orvossal , vagy a védőnőddel.

Ha mégis Borderline tüneteit mutatod , mielőbb kérj ORVOSI segítséget . anno 21 éve rám is ezt mondták , aztán kiderült pánik betegségem van , kaptam gyógyszert ,dolgoztam , 2 gyereket egyedül felneveltem .......tehát van megoldás . Anyukád szégyellheti magát , sose mondanék ilyet a gyerekemnek , mig nem látta orvos !

2015. júl. 5. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!