Mi történik, ha Xanax szedése mellett kevés alkoholt iszok?
Nem bátorítani akarlak, de az ég világon semmi bajod nem lesz. Kicsit elálmosodsz. "elkábulsz", de semmi komoly.
Nem ajánlom, de ha véletlen úgy jön ki, akkor sincs para.
u.i.:de azért csak óvatosan
Ezt a kérdést màr régen tedtem fel leirnàm mi történt velem.
A xanax utàn rivotrilt szedtem màr 2-Nél tartottam napköznbe töbször. Egy év alatt sok antidepresszàns szedése közben vaďul ittam és néha màs szerhez is nyultam.
Majdnem elveszitettem a gyermekeimet dilihàzba kerúltem butasàgot csinàltam sorra követtem el a hibàkat makacs voltam senkire nem halgttam.
Aztàn egy reggel felkeltem és visszamentem az àltalam szétbombàzott csalàdomhoz.
Kaptam mégegy esélyt mindenkitől termeszetgyogyàszhoz fordultam....segitett.
Mindennapos küzdelem az elvesztett édesapàm gyàsza de érzem hogy fentröl néz ahogy elfigadtam a döntését öngyilkos lett azt hiszem ezt nehezen dolgoztam fel.
De mindenkinek mondanàm semmi értelme a gyogyszer alkohol stb szereknek mert az élet olyan dolgokat tartogat amik tele vannak örömmel...
Utolso vagyok hasonlo kérdést irtam ki én is. Férre néztem mindenkitöl elnézést kerek föleg a kérdezötol.
Azert remelem hasznos lesz a történetem valakinek.
Megegyszer boccs a férre értelmezésért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!