Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik, ha Xanax szedése...

Mi történik, ha Xanax szedése mellett kevés alkoholt iszok?

Figyelt kérdés
Reggel és este is 1-1mg-ot szedek, ha véletlenül elfelejtettem bevenni, akkor volt már olyan, hogy másnap arra ébredtem, hogy nem érzem jól magam. A betegtájékoztatóra rá van írva, hogy alkohol fogyasztása kerülendő. Ha elmegyek buliba, akkor inkább ne vegyem be az esti adagot, vagy utána pár órával nem baj, ha megiszok egy-két pohárral?
2011. nov. 20. 12:41
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
56%

Nem bátorítani akarlak, de az ég világon semmi bajod nem lesz. Kicsit elálmosodsz. "elkábulsz", de semmi komoly.

Nem ajánlom, de ha véletlen úgy jön ki, akkor sincs para.

u.i.:de azért csak óvatosan

2013. febr. 15. 05:34
 12/23 csuzsoj válasza:
hali.nekem van egy ismerősöm aki pànikbeteg, ugye gyógyszert irtak neki,xanax stb . volt ra pelda,hogy nem vette be a gyógyszert és ivott.na bumm nem aludt el sőt jàrkàl mint egy idióta ilyenkor, többször is felébresztette a csalàdjàt . Na de volt olyan is ,hogy este bevette a gyógyszert és ivott rà:(:( kõtöszkődött ,ismét jàrkâlt mint egy bolond ki be a csalàdjànak nem hagyott békét,adjàl cigit !többször is bement a szobàba a gyerekek felébredtek és hiàba màsnap szólt neki a felesége,hogy ezert ez elég csúnya dolog elmondta neki,hogy a gyerekek is felébredtek .jó oké nem fordul elő többet! ha gyógyszert szedsz ne igyàl mert ha van ha nincs csalàdod rosszul jàrsz! râ szoksz es észre sem veszed csak annyit fogsz hogy kell !semmi bajom nem volt tőle végül is
2013. júl. 2. 23:18
 13/23 csuzsoj válasza:
ha igy fogod fel!
2013. júl. 2. 23:20
 14/23 anonim válasza:
Én szedtem 0,5-ös xanaxot 1-2 pohárral borral még nagyon régen 1 hétig. Jó volt, olyan mint amikor láttam a morfiumról regélni embereket. Teljes test zsibbadás, melankólia, fájdalom elvesztése, alvás fél napig. Rá lehet szokni, mondjuk nekem nem sikerült, mert elfogyott a cucc. Jah és a borosüvegeket is meglepték a muslincák. :D Attól függetlenül én sem ajánlom senkinek.
2014. márc. 6. 23:28
 15/23 anonim válasza:
100%
Előző vagyok akkor szedtem mikor megcsalt a barátnőm. Aznap este eleredt az orrom az idegtől. Szép kis rózsaszín-piros tabletták voltak. 1 hétig ment a dolog, aztán valamelyik nap felkeltem és eldöntöttem csinálok valamit. Semmi szerelmi bánatom nem volt közbe. Aztán nem is szedtem többet. De segített átvészelni a legnehezebb részét a dolgoknak az első 1 hetet. Az volt életem legnyugodtabb és legszebb hete! Semmi bajom nem lett tőle, de ki tudja kinek mi baja lehet...
2014. márc. 7. 00:04
 16/23 anonim ***** válasza:
48%

Ezt a kérdést màr régen tedtem fel leirnàm mi történt velem.

A xanax utàn rivotrilt szedtem màr 2-Nél tartottam napköznbe töbször. Egy év alatt sok antidepresszàns szedése közben vaďul ittam és néha màs szerhez is nyultam.

Majdnem elveszitettem a gyermekeimet dilihàzba kerúltem butasàgot csinàltam sorra követtem el a hibàkat makacs voltam senkire nem halgttam.

Aztàn egy reggel felkeltem és visszamentem az àltalam szétbombàzott csalàdomhoz.

Kaptam mégegy esélyt mindenkitől termeszetgyogyàszhoz fordultam....segitett.

Mindennapos küzdelem az elvesztett édesapàm gyàsza de érzem hogy fentröl néz ahogy elfigadtam a döntését öngyilkos lett azt hiszem ezt nehezen dolgoztam fel.

De mindenkinek mondanàm semmi értelme a gyogyszer alkohol stb szereknek mert az élet olyan dolgokat tartogat amik tele vannak örömmel...

2014. márc. 11. 21:01
 17/23 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok hasonlo kérdést irtam ki én is. Férre néztem mindenkitöl elnézést kerek föleg a kérdezötol.

Azert remelem hasznos lesz a történetem valakinek.

Megegyszer boccs a férre értelmezésért

2014. márc. 11. 21:07
 18/23 anonim válasza:
Régi a kérdés, és nem is teljesen idevág, de én is pánikbeteg vagyok/voltam, és ahol lehet megosztom a tapasztalataimat, hátha másnak is segít. Én rivot, remeront, rexetint szedtem, alig pár hónap alatt függőség, a remerontól olyan voltam, mint aki részeg, a rexetintől 40 kg alá fogytam. A pánikroham egy az agyad által túlreagált többnyire irreális félelem eredménye. Tehát te magad hozod létre. A pánikosok tudják, hány helyzet van, amit szándékosan kerülnek a félelem miatt. Aztán még ott a félelem a következő rohamtól is. Mind tudjk milyen érzés, mi jár az ember fejében ilyenkor, de!! Nem fogsz meghalni, és semmi rossz nem fog történni, hisz volt már rohamod korábban is, ami baromi sz*r, de nem történt semmi baj, túlélted, igaz? Ezen túl is túl fogod. Ha jön a roham mondogasd magamnak: nincs baj, mindjárt elmúlik, máskor is kibírtam és még mindig itt vagyok. Fejben dől el. Ha el tudod hitetni magaddal, ha itt a vég, nincs segítség, akkor az ellenkezőjét is el tudod. Nem könnyű, főleg eleinte, de menni fog és megéri. Van egy légzés technika: LASSAN lélegezz 4 számolásig be, 5-ig ki, kis szünet és elölről. A kilégzés mindig hosszabb legyen. Tudom, hogy baromi nehéz egy roham közepén a légzésedre figyelni, de amint a saját bőrödön tapasztalod, hogy működik már könnyebb lesz. Nekem anno az segített kigyógyulni, hogy ezzel a technikával hatalmam lett a rohamok felett, már nem tudtak uralni. Meg is szűnt az egész kínlódás (sajnos huzamosabb stresszes, szorongós időszakban megint elő fog jönni, de már tudni fogod kezelni gyógyszer nélkül). Nekem szokott segíteni még, ha jó hideg vízzel arcot mosok, és a víz alá tartom az alkarom pár percre. Közben légzés, és nyugtasd magad. Ne szedjetek pszichiátriai szereket, kinyírják az agyat, függőséget okoznak és csak a tüneteket kezelik. Ha van lehetőség a kiváltó okot kell megszüntetni, ha ezt nem lehet, akkor valami hatásos stresszkezelő, szorongásoldó megoldást kell találni. Erről nem írok bővebben, mert mindenkinek más oldja a feszkót, de pl a sport tutti mindenkinél beválik. Kedves kérdező, remélem azóta már jól vagy.
2015. aug. 14. 23:13
 19/23 anonim válasza:
Ha már megy a légzés technika, akkor meg is tudod előzni vele a rohamot. Amint érzed, hogy kerülget, kezd el. Ja és csókoltatom az orvosodat, a xanax nem pánikbetegségre való.
2015. aug. 14. 23:17
 20/23 anonim ***** válasza:
Semmi nem történt az ég világon. Ugyanúgy berúgtam, ahogy szoktam, a xanax meg nem hatott, ahogy máskor se.
2018. jún. 16. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!