Azt mondják személyiség zavarom van. Ez igaz?
Szakember mondta, hogy személyiségzavarod van, meg paranoiás vagy?
Hogy érted, hogy hisztis vagy, Te magad annak tartod? És mi az, hogy jó, ha vérzel?
Bocs a sok kérdésért, ezekre kíváncsi lennék.
Válaszoltál a kérdésedre, mert azt írtad, nincs személyiségzavarod. Ki tudná ezt jobban nálad?
Tudod miért engeded ki a vért magadból? Mert szimbolikus számodra. Az érzéseidet nem érted, ennél fogva nem tudod őket kontrollálni, csak úgy rádrontanak, amitől kilengsz, és aztán átesel a ló túloldalára, mert megbánod.
Ha kiengeded a vért, attól leesik a vérnyomásod, ergo olyan, mintha megnyugodnál, leeresztenél a szó szoros érzelmében.
Ezért mondja a pszichiátered, hogy infantilis vagy, mert nem a valódi jelenséget kezeled, hanem pótcselekszel.
Tudnod kell, hogy ebben tényleg nincs semmi rossz, hiszen a saját véred, azt csinálsz vele, amit csak akarsz, de azért én a helyedben megkérdezném magamtól: tényleg ennyire vagyok csak képes?
Vagy inkább így: hát hülye vagyok én???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!