Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elfelejtettem ki vagyok. Mit...

Elfelejtettem ki vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 21:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Köszi, már jobban vagyok.:)

Nem tudom mi van velem, csak egyszerűen felveszek egy stílust (viselkedés, beszédstílus) úgy hogy észre sem veszem, és azt hiszem, hogy az "én" vagyok, mármint értitek. Közbe amúgy teljesen más vagyok, más szoktam lenni. És néha már nem emlékszem, hogy milyen "magamnak" lenni. Nem rég volt egy ilyen tudathasadás szerűségem, kb 3 napig fogalmam sem volt hogy "ki" vagyok (persze, nevemre stb. emlékeztem:)). Csak beszéltem össze-vissza. Belül nem éreztem semmit, mintha megszűntem volna létezni. Nem érdekelt az se ami addig érdekelt, teljesen jelentéktelen volt minden. :S Életem legrosszabb élménye volt. és néha ez egy picit visszajön.

(amúgy köszi a linket..)

2011. nov. 21. 22:46
 22/22 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az a bajod hogy nem egyezik a viselkedésed/személyiséged a barátikörödéhez vagy az osztálytársakéhoz, próbálsz "trendi" lenni, de nem tudsz vele azonosulni, mert nem te vagy, viszont félsz a kiközösítéstől. a tanácsom legyél te (önmagad) és majd találni fogsz olyan barátokat akikkel meglepődsz hogy milyen sok közös tulajdonságaid vannak
2011. nov. 25. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!