Pánik betegséggel küzdök, amíg szedtem gyógyszert,
csak-csak elvoltam, mióta nem szedem újra előjön. Mit
tegyek? Minden vélemény érdekel/
Figyelt kérdés
Belső feszültség, hideg végtagok,gyakori WC-re járás stb. tünetek jelentkeztek újra,amióta nem szedem a gyógyszereket.Már régebben abba hagytam,úgy éreztem rendben vagyok, ráadásul babát szerettünk volna, hál,istennek született is egy csodálatos csemeténk, már pár hónapos és az utóbbi időben újra előjött a PÁNIK fenti tünetei.Nem iszom, nem dohányzom, kávé is csak kevés,sportolok, bár nem rendszeresen.Az utóbbi időben elég zűr-zavaros volt az életem és egyszerüen nem tudom mit tegyek, hogy kerüljek teljesen a probléma mélyére.
2011. nov. 13. 14:46
1/9 anonim válasza:
Tanulj meg relaxálni, és szedj Neuroptimot minden nap. Igyál citromfű teát napi háromszor.
2011. nov. 13. 15:17
2/9 anonim válasza:
No már megint a neoroptimos ember!
Nem szégyelled te ezt?
Kedves kismama! Orvoshoz menj, ne kuruzs. lóhoz.
2011. nov. 13. 21:40
3/9 homo ludensz válasza:
Létezik egy Gyes-neurózis,lehet hogy nehezen szokod meg hogy otthon maradtál egy ingerszegény környezetben s bár mindened a kicsi de ennek ellenére a napi ismétlődő rutin feladatok nem elégítenek ki. Azt nem tudom miért hagytad abba a gyógyszer szedését(gondolom önként) de a jelek szerint rossz döntés volt.
2011. nov. 15. 09:02
4/9 A kérdező kommentje:
Piratecának üzenem: Úgy vettem észre, hogy Te egy kalandor vagy a neten, mert normális hozzászólásodat még sehol sem olvastam. Kötekedő, böcsmérlő, cinikusan,azt már igen. Nem kellene szórakozni mások érzelmeivel, gondjaival.Mint tudjuk,aki ide ír,annak olyan gondja van, amit nem személyesen,hanem személytelenül szeretne megoldani, vagy utána járni a gondjainak. Tehát az ilyen hozzászólást már a hasznos %-ból is lehet ítélkezni, a nullánál is kevesebb!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. nov. 15. 09:33
5/9 A kérdező kommentje:
Csak a félreértés elkerülése végett írom, nem vagyok GYES-en lévő kismama. Úgy gondolom ezt sehol nem írtam le. Bárkinek,kortól,nemtől függetlenül lehetnek ilyen gondjai.Többnyire azért kérdezünk ilyen helyen is, mert talán jobban megnyílnak az érintettek és lehet tapasztalatukat is könnyebben leírják. Köszönöm a hasznos hozzászólást.
2011. nov. 15. 09:37
6/9 homo ludensz válasza:
Nem vagy kismama? Hiszen azt írtad hogy van egy pár hónapos csemetétek s ha ez igaz akkor te minek neveznéd magad? Ha valótlant írtál akkor én minek nevezzelek?
2011. nov. 15. 19:38
7/9 A kérdező kommentje:
Ez bizony nem valótlan,mert nem csak kismama lehet PÁNIK-beteg,hanem esetleg,ha nem jutott volna eszedbe a babának nem csak anyukája, hanem apukája is van. Remélem mostmár érthető. Még egyszer írom, nem vagyok kismama!!!!!
2011. nov. 15. 20:20
8/9 anonim válasza:
Én a Neuroptimos ember vagyok, és egyáltalán nem szégyenlem magam. Szeretnék segíteni olyanokon, akik megélik ezt a szörnyű betegséget! Nekem nagyon sokat segített ez a kimondottan idegre összeállított B vitamin komplex. Ne tudd meg gúnyolódó válaszoló milyen ez a betegség! Én olyan súlyos betegségből gyógyultam meg, hogy már enni, aludni, utcára menni sem tudtam. Engedd meg, hogy megosszam tapasztalataimat avval, akivel együtt érzek. Nem szórakozásból válaszolok azoknak akik szenvednek, és valami tanácsot várnak gyógyult betegektől.
A gyógyulásom én is egy kedves válaszolónak köszönhetem. Leírta, hogy ő mit tett a gyógyulása érdekében. Olyan szeretettel próbált segíteni, hogy erőt adott a gyógyuláshoz. Egy kérése viszont volt felém, ha sikerül meggyógyulnom, legyek én is "félszárnyú angyal" mint ő. Segítsek azoknak, akik éppen megélik ezt a pokoli betegséget. Szerinte, és szerintem is mi félszárnyúak, csak úgy tudunk repülni, ha szorosan átöleljük egymást. Úgy már sikerülni fog!
2011. nov. 15. 20:27
9/9 A kérdező kommentje:
NEUROPTIM: Privátba szívesen felvenném a kapcsolatot, mindenkitől elfogadom a segítséget,amennyiben úgy látom, hogy hasznos.Aki küzdött már ilyen bajjal az még a fűszálban is kapaszkodik,hátha egyszer talpra áll. VÁROM A PRIVÁT ÜZIT!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!