Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az lehet hogy valaki (én)...

Az lehet hogy valaki (én) minden embernek unszimpatikus legyen első látásra? Sajnos nemtudok már mitkezdeni a helyzettel! Többi lent

Figyelt kérdés
Megpróbálom érthetően leírni a problémámat. Az a gond hogy azt veszem észre hogy minden ember akivel találkozok átnéz rajtam, nem köszönnek...csak néznek rám vagy elnéznek oldalra, hozzám sem szólnak,mindezt úgy hogy az életben nem láttak még. Egy teljesen normál kinézetű 25 éves srác vagyok,még ránézésre sincs rajtam semmi különös, nemvágok fapofát, nincs mogorva nézésem...semmi olyan ami miatt ezt érdemelném. Munkahelyen már az első naptól kezdve hozzám sem szólnak,azóta sem köszönnek. Képzeljetek el bármilyen szituációt vagy melóhelyen vagy bárhol máshol mikor jönne valaki megkérdezni valamit....látom h hozzám senki nemmer? odajönni...inkább odamegy máshoz.Ha járom a várost akkor az emberek még a fejüket is elfordítják, legfőképp a csajoknál zavar amikor elég feltűnően elkezdik nézni a földet,néha néha felnézve h odébb mentem e már. Nemvagyok kinézetre,öltözködésre semmilyen aberrált állat. Amikor haverokkal pl bentvagyunk a városban hétvégén, mások csak velem nemfognak kezet. MINDENKI ÁTNÉZ RAJTAM,NEM KERESIK A TÁRSASÁGOMAT mikor még egy büdös szót sem szóltam. Megérteném ha ezt akkor tennék ha ismernének, vagy pár szót váltottak volna velem :/ Csak egy "senki" vagyok a sok ember közül,nem ismerhetnek,nem tudhatnak rólam semmit,nincs is túl nagy baráti köröm. Hiába próbálok ellene tenni,mindenki teljesen közönséges velem szemben! Azt még hozzáteszem hogy ezmiatt zárkózott lettem,próbálkozásaim eredménye az lett hogy már nem is érdekelnek az emberek,untatnak, és kezdek ott tartani hogy énis olyan leszek mint a többi ember velem...szarok az egészbe ha odajön valaki hozzám kedvesen köszönni vagy stb! Valaki esetleg tudja hogy mi lehet ez? Bocsi ha túl hosszúra sikeredett
2011. nov. 9. 22:53
1 2
 11/13 anonim válasza:

Fogadjunk, hogy ha a kétszemélyes járdán hárman mentek, mindig te kerülgeted az oszlopokat...:)

OK, tudom hogy ez nem vicces, csak azért merek poénkodni, mert én is hasonló cipőben járok. Egyetlen megoldás van: valamivel ki kell tűnnöd. Én pl. olyan éjfekete humorérzéket fejlesztettem ki, h még ha nem is tetszik nekik amit mondok, nem mehetnek el mellette szó nélkül :)

2011. nov. 12. 00:03
 12/13 anonim válasza:

Ja, s persze ebben télleg az a szar, hogy a közöny sokkal de sokkal rosszabb, mintha nyíltan utálnának. Persze nem azt mondom, hogy legyél szemét mindenkivel, bár...alapítsunk klubot és vágjunk vissza a sok sza*rházinak!

:)

2011. nov. 12. 00:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez elég rosszul hangzik, de ha ez vigasztal hozzám viszont mindig MINDENKI odajön.

Az összes jehova tanú, kéregető, cigány banda hozzám jön oda és nem szállnak le rólam. Ha a buszon vagy villamoson utazok, biztos, hogy valaki elkezd hozzám beszélgetni vagy belém köt.

Egy csomó ember rám zúdítja az összes problémáját munkahelyen/suliban amire nyilván nem válaszolhatom, hogy mi alig ismerjük egymást és ha épp valakivel nem érek rá foglalkozni akkor én vagyok a bunkó.

Én néha örülnék egy kis észrevétlen magánynak, mert annak is rengeteg hátránya van ha észrevesznek. A legtöbb ember azért vesz észre mert akar valamit, nem azért, hogy rád figyeljen...

2011. nov. 13. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!