Az lehet hogy valaki (én) minden embernek unszimpatikus legyen első látásra? Sajnos nemtudok már mitkezdeni a helyzettel! Többi lent
Fogadjunk, hogy ha a kétszemélyes járdán hárman mentek, mindig te kerülgeted az oszlopokat...:)
OK, tudom hogy ez nem vicces, csak azért merek poénkodni, mert én is hasonló cipőben járok. Egyetlen megoldás van: valamivel ki kell tűnnöd. Én pl. olyan éjfekete humorérzéket fejlesztettem ki, h még ha nem is tetszik nekik amit mondok, nem mehetnek el mellette szó nélkül :)
Ja, s persze ebben télleg az a szar, hogy a közöny sokkal de sokkal rosszabb, mintha nyíltan utálnának. Persze nem azt mondom, hogy legyél szemét mindenkivel, bár...alapítsunk klubot és vágjunk vissza a sok sza*rházinak!
:)
Ez elég rosszul hangzik, de ha ez vigasztal hozzám viszont mindig MINDENKI odajön.
Az összes jehova tanú, kéregető, cigány banda hozzám jön oda és nem szállnak le rólam. Ha a buszon vagy villamoson utazok, biztos, hogy valaki elkezd hozzám beszélgetni vagy belém köt.
Egy csomó ember rám zúdítja az összes problémáját munkahelyen/suliban amire nyilván nem válaszolhatom, hogy mi alig ismerjük egymást és ha épp valakivel nem érek rá foglalkozni akkor én vagyok a bunkó.
Én néha örülnék egy kis észrevétlen magánynak, mert annak is rengeteg hátránya van ha észrevesznek. A legtöbb ember azért vesz észre mert akar valamit, nem azért, hogy rád figyeljen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!