Az osztályfőnőkőm öngyilkosságba kerget, mit tegyek?
Először: válts iskolát, vagy legalábbis osztályt
Másodszor: ne add meg neki azt az örömöt, hogy képes az öngyilkosságba kergetni.
Harmadszor: valószínűleg azért foglalkozik veled ennyit, mert látja, hogy te "vevő vagy" arra, amit ő össze-vissza beszél, te még reagálsz rá. Ha majd azt látja, hogy egyik füleden be, a másikon ki, és nem reagálsz a szavaira sem szóban, sem viselkedésben, sem érzelmekben, majd keres magának egy másik "célpontot".
Képes vagy megcsinálni, gyakorold! Egy ilyen ember (még ha tanár is) nem éri meg, hogy tönkretedd magad miatta!
Köszi a válaszokat.
Amúgy pedig ő kibeszéli a magánügyeit...
jővőre már 18 leszek... otthagyom a sulit és elmegyek TIT-re,de ez még pár hónap...valahogy kihúzom.
jajj te szegény :S
az enyém is ilyen..
megvolt az igazolásom mindennapról ( talán 3 óra igazolatlanom volt) és kiküldte h elveteti a családit mert nincs igazolásom.. kibeszél engem is. ha beteg vagyok 1000x hív ordít velem.. sőt még anyámmal is.. lek*rváz.. ilyesmi... meg beleröhög a pofámba.. matek tanárom is az oszt.főnököm.. nem segít. leírja 1 perc alatt a táblára a dolgokat és törli is lefele. és csodálkozik hogy 2-3as vagyok matekból.... édesanyád beszéljen vele... az enyém is beszélt vele utána leállt. most emgint elkezdte. hanyadikos vagy? Hol laksz ha szabad kérdeznem? lehet hogy 1 tanárról beszélünk?!?!?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!