Metró általi öngyilkosság?
ma 06:36
Az agyat simán át lehet lőni anélkül, hogy ez életveszélyt okozna. Hollywood nem feltétlenül a valóságot mutatja.
15:35
Hmmm... Utánanéztem, igazad van, tényleg túl lehet élni egy fejlövést, igaz kicsi rá az esély, de nem gondoltam volna. A biológia mindig is gyenge pontom volt. Ettől függetlenül még mindig úgy hiszem, hogy ez a legbiztosabb módszer, legalább is pl. a gógyszer túladagolásnál, vagy az érfelvágásnál jobb.
17:01
Tisztában vagyok azzal, hogy sokaknak okoznék kellemetlenséget, esetleg traumát, de a halál sokszor ezzel jár. Nap mint nap halnak meg emberek, nem mindig természetes módon, brutálisan, akár emberi gonoszságból. Ez van, ilyen világban élünk. Nem ismered a "problémáimat", nem ismered az életem, nem tudod milyen a személyiségem. Az is lehet, hogy megérdemlem a halált. Lehet hogy összeségében szívességet tennék a világnak. Ja, és milyen isten az, aki hagyja saját teremtményeit így szenvedni, beavatkozás nélkül engedi, hogy ilyeneket tegyenek? Hidd el, nem egyik napról a másikig jutottam erre az elhatározásra, és sokáig próbáltam nem feladni a harcot. De van egy pont, ahonnan be kell látni, hogy nincs tovább.
ma 19:55
Nem kicsi rá az esély. Nagyon szakszerűen kell végezni ahhoz a fejlövést, hogy biztos legyen. Ha valakit kivégeznek, abba többször is bele lehet lőni, ha szükséges. Öngyilkosságban erre nincs mód.
Az érfelvágás pancsos és többnyire nem halálos. Tipikusan az a fajta öngyilkosság, amikor valaki "jelezni akar". Mindenki rögtön veszi a lapot, és sajnálat helyett inkább dühösek a hullajelöltre. A gyógyszertúladagolások csúnya hasmenésekkel vagy gyomormosással érnek véget jó esetben, rossz esetben pedig pl. májkárosodással, a páciens élete végéig behatárolt diétákkal, agykárosodással és sok más kellemetlenséggel. Aki a gyógyszeres módszert választja, az sincs észnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!