Fogalmam sincs ki, mi vagyok, és hogy hol, hogyan keressem. Mit csináljak?
Nekem is van egy elképzelésem rólad:
Kicsit agyilag defektes vagy, mindezt megspékelve egy kis önimádattal, illetve nem kevés visszahúzódottsággal. Próbálj többet érintkezni az emberekkel, illetőleg keress fel pszichológust. Vicc nélkül.
uuuuuuuuuuuuuuu
te nem vagy normális
Ha talákszol ET vel mond meg neki hogy üdvözlöm
és ha felém jár vissza hozhatná a crova készletemet :P:D
ORVOS!
..ez komoly... Skizoid személyiségzavarod lehet. Ami remekül kezelhető.
Másképp: akárhogy kerültél ide, ha itt vagy, a lényeg az, hogy ezzel,a Földgolyóbissal meg az ezen történő életeddel kellene foglalkoznod. Ha ide tettek az ufók, akkor ennek ez lehet az oka. -ezt azért írom, hogy megnyugtassalak...
ORVOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
figyi, én megértelek, de tedd túl ezen az ufós elméleteden, mert baromság. Itt vagy a Földön, még rengeteg időd van a változásra, ki kell használni az ÉLET minden cseppjét, komolyan mondom. Gondolj arra, milyen jó, hogy ebben a világban élhetsz, próbálj kedves lenni, és máris közeledni fognak hozzád a többiek.
hidd el, barátok nélkül még senki nem tudta végigélni az életét, és te:
Nem vagy kivétel, te nem vagy senki, te is tudsz magabiztos és célra törekvő lenni.
De ha akarod erről priviben is dumálhatunk..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!