Melyik pszichológust ajánlanátok Székesfehérváron? A lelkiismeret és a hozzáállás fontos számomra.
Egyébként dr. Lakatos László vagy dr. Kökényes Marianna között vacilálok, őket keresőben találtam. Van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban?
Nem akarok se időt, se pénzt pazarolni, ezért a kérdés.
Nekem mindkettővel van. Kökényesnek börtönben lenne rég a helye. Nekem gyerekként adott 18 év alatt nem alkalmazható gyógyszereket, ráadásul úgy, hogy az összes többi szakember szerint sem volt semmi bajom, csak nem tömeggyártottra sikeredtem, és kilógtam a sorból.
Lakatosnál sikerült leszokni a gyógyszerekről, amikre Kökényes szoktatott rá. Utóbbi a pénzt szépen mindig elvette, pár perceket voltam bent nála, hiteltelen "pszichológiai" módszerekkel próbálta kihozni és a diagnózisához torzítani az eredményeket, ráadásul rendre az volt az érzésem, hogy van képe megpróbálkozni belém szuggerálni a betegséget, a gondokat, pl. hogy nincsenek barátaim. Gyerek voltam, nem hülye. Gusztustalan, visszataszító, alávaló, pénzéhes ember.
Egy családtagom pedig valóban beteg, őt magára hagyta, miközben önmagára és a környezetére is veszélyes. Nem érdekli, hogy beszedi-e a gyógyszereket, partner benne, hogy elmulassza a kezeléseket, és nem tesz vele az ég világon semmit, ott is csak a pénzt szedi be.
Kokenyesrol.
Kb ua tudom elmondani mint a tobbseg, kb 10 perc,kerdezgetes,inkabb elmondatasa a problemanak es ennyi majd gyogyszerfeliras, viszlat. Tovabbiakban 3 perc se. A reszemre felirt gyogyszer nem volt jo,szepen on elhatarozasbol letettem, mert csak mellekhatasai voltak 7 honap utan. Absz nem meggyozo, feluletesnek tuno orvos, penzt ide, kb a sztk ban is ugyanezt kaptam volna.
Én sem ajánlanám Kökényest. Gyakorlatilag egy drogosellátó. 5 perc alatt felírja a töménytelen mennyiségû gyógyszert, de nem is próbálja a betegeket arra ösztönözni, hogy leszokjanak. Nem ajánl alternatív terápiákat, nem jelzi, hogy a gyógyszernek lehetnek esetleg vannak mellékhatásai, függôséget okoznak, stb.
Nem tudom, hogya doktornô figyelt-e, amikor az orvosi esküt tette, de szerintem nem etikus amit csinál. Anyukám kábítószerfüggô már 17 éve, és pont az ilyen orvosokra utazik, mint dr. Kökényes. A doktornô meg boldogan írja fel neki az altatókat minden hónapban... Anyukám már 20 mp-ig nem tud koncentrálni, teljesen szétszórt, de a doktornô annyit foglalkozik vele, hogy ezt nem veszi észre, vagy nem akarja észrevenni. Nem is próbálta soha Anyukámat meggyógyítani, csak a pénzét veszi el minden hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!