Élhetek még normális életet vagy beteg vagyok? 15/F
Hol is kezdjem?! Talán az elején koraszülött vagyok 1kiló 20dkg al születtem.Szüleim elváltak...Az a gondom hogy nehezen megy a fejszámolás,elfelejtek dolgokat,nehezen tanulok,számítógép függő vagyok,Csinálok olyanokat hogy bámulok kb 5-6 percet mert jólesik.Olyan mintha nemhasználnám az agyam legalábbis nagyrészét.
És olyan rossz hogy ezt nap mint nap a fejemhez vágják...
Attól félek hogy "elesek" az életben
nyugi,ilyen velem is szokott lenni :D
nem vagy hülye,akik meg ilyeneket vágnak a fejedhez,azoknak szólj be vagy egyszerűen csak szard le őket magasról....
14/l
Neeeee, ne generáld magadnak, hogy valóban olyan vagy, mint amilyennek ők beállítanak. Közlöm veled, hogy perpillanat én sem tudom, hogy hol a zoknim - viszont tudom, hogy tegnap 3500-at fizettem a Sparban, mert hónap vége van és nem telik többre. Ez nem jelent semmit, ne magyarázd be magadnak. Hüjjjjjje, szó szerint, aki emiatt állít be butának, és ezzel csak fokozza a rossz élményeidet és a rossz teljesítményedet.
Ha apud magához venne, és te valóban szeretnél vele lenni, és ő nem vágna ilyeneket a fejedhez, akkor lehet, hogy egy pszichológus előnyös lenne. A híresztelésekkel ellentétben a pszichológusokhoz nem a hüljlyék és ostobák járnak, hanem azok, akiknek segítségre van szükségük ahhoz, hogy a mérgező szülők negatív hatásait megpróbálják "közömbösíteni". Légy pozitív gondolkodó, és pozitívabbá válik az életed is. Csak megismételni tudom, ami már le lett írva: bizonyítsd be MAGADNAK, hogy különb vagy, mint a mindennapjaidat mérgező egyedek hiszik azt rólad.
Bocsánat a szándékosan írt helyesírási hibákért, de a moderáció nem engedte másképp :D
Szia! Tudom, hogy már régen írtad ki a kérdést, de azér én is leírom amit gondolok.
A testvérem a terhesség 24-dik hetében született meg 60 dkg-al.
Most 11 éves és az elképesztő akaraterejével bármire képes amit meg akar csinálni. Őt is folyamatosan csesztetik ezért, de ő felülkerekedik ezen és szinte meg se hallja.
És olyan aranyos kislány (nem azért mondom, mert a testvérem). Szóval az a lényeg, hogy akarjál és ne add fel, soha ne add fel.
A másik testvérem is koraszülött 1kg 30 dekával született ő most 27 éves, barátja van, és meg nem lehet mondani róla, hogy koraszülött.
Sok szerencsét az élethez!!!
U.I.
Tudom, hogy régi a kérdés és azóta már 17 éves vagy, de azért leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!