Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez normális? Vagy beteg lennék?

Ez normális? Vagy beteg lennék?

Figyelt kérdés
Egész nap eszem mégsem hízom.16 éves fiú vagyok, 177 cm és kb. 71 kg. Focizok 10 éve, mindennap edzésem van plusz egy meccs hétvégén. Az emberek elsem hiszik hogy én 71 kg vagyok. És én sem látom magamon. Mindenki mondja hogy vékony vagyok, ennem kellene. De egésznap azt csinálom. Reggel indulás előtt altlában tojást eszek vagy rántott húst ha marad tegnapról. Azután az iskolában minden óra közötti szünetben megeszek egy szendvicset. Étteremben szoktam ebédleni, két fogásos menüt eszek mindig. Ezután eszek uzsonnát is edzés előtt, majd utána vacsorázok. Általában amikor unatkozok akkor is eszek. Még sem látszik rajtam, és vékony vagyok. Este fele sokszor éhes vagyok és akkor is eszem. Mostanában kissé idegesebb vagyok, pedig általában nyugodt természetű vagyok. Mit lehet ilyenkor tenni? Beteg vagyok? Csak normális válaszokat szeretnék.
2011. máj. 3. 19:16
 1/2 anonim válasza:

Nekem mondod, velem is ez van! :@

179 cm magas vagyok, 16 éves, és kb jó ha 65 kg mondhatom magam!

Mondjuk az hozzátenném, hogy anyám nem egy konyhatündér.

Szerintem ilyen a szervezetem(ük)..

2011. máj. 3. 19:22
 2/2 A kérdező kommentje:
én anyám se egy konyhatündér. magamnak csinálok kaját mindegyes alkalommal. ilyenkor persze nem az ebédre meg a nagy étkezésekre gondolok mert azt apa csinálja. nekem az a bajom hogy nem hízok mér egy jóideje és ha hízok is, megse látszik rajtam. :(
2011. máj. 3. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!