Miért vagyok ideges?
mostanában mindenen egy perc alatt képes vagyok magamat felhúzni. fejem fáj szédülök... eleve feszült vagyok mikor reggel felkelek :( :(
mit tehetnék ez ellen ?
Nemi identitás zavarod van!
A nemi identitás zavarai közé olyan állapotok és viselkedésformák tartoznak melyek állandóak és klinikai jelentőségük van. Ezekben a zavarokban az egyénre jellemző életstílus, valamint önmagához és másokhoz való viszonyulási mód nyilvánul meg.
A nem differenciált nemi identitás zavarok közé azok sorolhatók, melyek nem elégítik ki a specifikus nemi identitászavarok összes kritériumát.
Ilyenek például a következők:
1. Interszexuális állapotok (pl. androgén rezisztencia, congenitális adrenális hyperplasia) és az ezekhez társuló nemi identitás diszkomfort. Ebben az esetben a nemi szerepek a nemi hovatartozás tekintetében jelentős szorongás, szenvedés jelenhet meg. A nem egyértelmű nemi szerepek a kapcsolatok kialakulását, fenntartását lényegesen befolyásolhatják, gátolhatják.
2. Átmeneti,(!!) stresszfüggő átöltözési viselkedés.(!!) A másik nem ruháinak a felvétele utáni vágy és az ehhez tartozó kellemes élmény nem rendszeresen jelenlévő viselkedés, csak bizonyos helyzetekben, átmenetileg jelenik meg. Kapcsolódhat stresszhelyzetekhez, ezzel segítve a helyzet oldódását.
3. Kasztrációval vagy a pénisz eltávolításával való tartós foglalkozás, az ellenkező nemi jellegek felvételének vágya nélkül.
akkor most már válaszolhatsz privátban is :)
írtam e-mailt
Kérdező: vigyázz a trollokkal (magam is előszeretettel trollkodok).
1. és 3. voltam
20:27: Ez alapján megállapítani, hogy nemi identitászavara van... :D
Amúgy ez önbizalomhiány. Ahogy előttem is írták, csaj kéne. :D
Még hogy csaj kéne neki??? Írtam neki tegnap privátot, de nem válaszolt :D
Hát leszarom :D
Egyetlen férfi, aki után futni fogok az majd talán csak a kisfiam lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!