Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok ideges?

Miért vagyok ideges?

Figyelt kérdés

mostanában mindenen egy perc alatt képes vagyok magamat felhúzni. fejem fáj szédülök... eleve feszült vagyok mikor reggel felkelek :( :(

mit tehetnék ez ellen ?

2011. okt. 18. 19:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
még egy utcsó kérdés: hol laksz? melyik megyében? :)
2011. okt. 18. 20:25
 12/21 A kérdező kommentje:
ilyen kérdésekre csak privátban válaszolok :)
2011. okt. 18. 20:26
 13/21 ToOtka válasza:

Nemi identitás zavarod van!

A nemi identitás zavarai közé olyan állapotok és viselkedésformák tartoznak melyek állandóak és klinikai jelentőségük van. Ezekben a zavarokban az egyénre jellemző életstílus, valamint önmagához és másokhoz való viszonyulási mód nyilvánul meg.

A nem differenciált nemi identitás zavarok közé azok sorolhatók, melyek nem elégítik ki a specifikus nemi identitászavarok összes kritériumát.

Ilyenek például a következők:

1. Interszexuális állapotok (pl. androgén rezisztencia, congenitális adrenális hyperplasia) és az ezekhez társuló nemi identitás diszkomfort. Ebben az esetben a nemi szerepek a nemi hovatartozás tekintetében jelentős szorongás, szenvedés jelenhet meg. A nem egyértelmű nemi szerepek a kapcsolatok kialakulását, fenntartását lényegesen befolyásolhatják, gátolhatják.

2. Átmeneti,(!!) stresszfüggő átöltözési viselkedés.(!!) A másik nem ruháinak a felvétele utáni vágy és az ehhez tartozó kellemes élmény nem rendszeresen jelenlévő viselkedés, csak bizonyos helyzetekben, átmenetileg jelenik meg. Kapcsolódhat stresszhelyzetekhez, ezzel segítve a helyzet oldódását.

3. Kasztrációval vagy a pénisz eltávolításával való tartós foglalkozás, az ellenkező nemi jellegek felvételének vágya nélkül.

2011. okt. 18. 20:27
 14/21 anonim ***** válasza:

akkor most már válaszolhatsz privátban is :)

írtam e-mailt

2011. okt. 18. 20:29
 15/21 anonim ***** válasza:

Kérdező: vigyázz a trollokkal (magam is előszeretettel trollkodok).

1. és 3. voltam

2011. okt. 18. 20:38
 16/21 anonim ***** válasza:

20:27: Ez alapján megállapítani, hogy nemi identitászavara van... :D

Amúgy ez önbizalomhiány. Ahogy előttem is írták, csaj kéne. :D

2011. okt. 19. 16:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Még hogy csaj kéne neki??? Írtam neki tegnap privátot, de nem válaszolt :D

Hát leszarom :D

Egyetlen férfi, aki után futni fogok az majd talán csak a kisfiam lesz :D

2011. okt. 19. 21:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanezek a tünetek vannak, viszont van párom és nem kívánom a szexet sem...
2011. okt. 19. 22:17
 19/21 anonim ***** válasza:
az gáz uccsó---------
2011. okt. 20. 21:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Itt az ideje a szakításnak....
2011. okt. 21. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!